14.9.2012

sunshine

 Eilen torstaina saapui toinen kämppis; Emily. Ja sain tietää, että ei se toinen ollutkaan Alan vaan Adam. Mentiin sitten yhdessä Asda:an ostoksille, joka on siis vähän sama kuin esim Cittari. Ostin peiton ja tyynyn (paras ostos hetkeen!!) ja ruokaa. Täällä saa oikeesti melkeen kaikkea punnalla tai alle. Muuta ei sitten oikein tullutkaan tehtyä. Juttelin vähän aikaa Skypessä Jonnan ja Jinnan kanssa ja sitten menin tekemään ruokaa. Illemmalla sitten katsottiin Emilyn ja Adamin kanssa Harry Potteria. Olin sen jälkeen ihan tööt ja nukahtamaisillani, mutta Emily sitten näytti vielä Fashion projektejaan enkä halunnut olla töykeä niin istuin siinä sitten ja katselin niitä. Yhden aikaan pääsin vihdoin nukkumaan...

Tänään sitten heräsin jo, kelatkaa, jo ysiltä. Silti sain aikaiseksi lähteä ulos vasta 12 aikaan haha. Ensiksi suuntasin postiin, joka on tuossa aivan kulman takana ja laitoin mummulle kirjeen postiin. Sitten lähdin kohti yliopistoa ja kävin checkaamassa itseni sisään Nuffield Centre:issä. Sieltä sain sitten info paketin ja tietoa muutamista tapahtumista, joita on tulossa. Campus Card:in saankin vasta maanantaina.

Sitten lähdin katsastamaan yhden infotapahtuman Portland building:issä, joka sijaitsee mun kampuksella (pohjoiskampus), lähinnä sen takia, että siellä oli tarjolla ilmaista lounasta. Tapahtuma osoittautuikin sitten erittäin hyödylliseksi sillä sain parilta pankilta mainoslappuset, sain kaupungin kirjastokortin, yliopiston kirjaston infolappusia, työnetsintä infoa, sain tietää missä voin ilmoittautua/tutustua purjehdusjoukkueeseen, ilmoittauduin 5-a-side jalkapallo turnaukseen ja sain tosiaan ilmaista lounasta. Ja tiedän myös missä on mun kampus ja mun building.

Kävin myös ostamassa sellaisen karttakirjasen missä on koko Portsmouth ja ympäröiviä alueita. Se on tosi kätevä, kun on niin pieni, että mahtuu mukaan aina. Ja tuli jo tarpeeseen tänään, kun Seafront seikkailuni jälkeen lähdin suunnistamaan kotiin...


 North Campus.
 North Campus.


 Seafront.


 Royal Navy:llä on tukikohta Portsmouthissa.


 Bandstand, majakka ja Southsea Castle.

 Seafrontissa on melkein jokaisessa penkissä jonkinlainen muistolaatta.




 Tästä kuvasta näkee millaset näkymät mulla ois ollut, jos oisin saanut sen kattohuoneiston... Se näkyy siis tuolla kuvan vasemmassa laidassa, tuo matalampi valkea rakennus. Ei paha.


 South Parade Pier.
 Tää polkuvenelampi haisee aika karseelle...
 Miljoonataloja East Parade:lla. Someone want to buy me the one on the left? Yes? No?



Täällä on muuten ihan mielettömän lämmin!! Aurinko paistaa, ja vaikka oliskin vähän pilvistäkin välillä, niin silti on vähintään 20 astetta lämmintä. Varmasti ennemmänkin.

Pitäisi kirjoittaa pari lappusta vuokranantajalle valmiiksi huomiseksi, kun hän tulee käymään. Samalla tuleekin sitten taas uusi kämppis. Ja mun pitäisi selviytyä keskustaan johonkin urheilukentälle about puol kahdeksitoista pelailemaan vähän fudista väistelemään palloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti