21.9.2012

Fresher's flu

Eilen kävin Emilyn ja Chrisin kanssa tsekkaamassa Fresher's Fayre:n. Siellä oli vaikka mitä. Ja mikä tärkeintä löysin purjehtijat!! Keskiviikkona on siis luvassa try out session ja seuraavana keskiviikkona sitten helms trials. Täällä siis käsittääkseni purjehditaan hyvin nepan (470) kaltaisilla veneillä. Luokkanimeä en osaa sanoa, mutta ehkä ihan snadisti pienempi kuin nepa ja ilman trapetsia. Siistiä, koska vähän toivoinkin jotain kaksin purjehdittavaa. No mutta siitä sitten update:tiä, keskiviikon jälkeen.

Unohdin toki Fresher's:iin mennessä Bank Letterin kotiin, joten pankissa käynti siirtyi yet again... Ja tänään oonkin sitten kipeenä, että jei! Better get better by tomorrow, että pääsee pankkiin vihdoin ja en haluais joutua perumaan huomisia menoja muutenkaan. Tän illan juhlimiset taitaa kuitenkin jäädä pois kuvioista.

Ja oli tosiaan tarkoitus mennä Field Trip:ille tänään, mutta sen lisäksi, että oon kipeenä nukuin pommiin. A bit gutted, koska I was rather looking forward to it, mut ihan hyvä vaan, et näin kävi, koska muuten oisin ihan kauheessa kunnossa.

Eilen katottiin leffa Tomin kanssa ja tulin siihen tulokseen, että en anna sen valita leffaa enää ikinä!! Päädyttiin nimittäin kattomaan Doghouse, joka on joku kauhukomedia, jossa naiset muuttuu zombeiksi. Haha it was ridiculous, but had a few jumps there ughh... Piilottelin vaan peiton alla haha.

Nyt sitten makoilen sängyssä halaillen mun kuumavesipulloa. Ääni vähän maassa ja päätä jomottaa. Pitäis vaivautua pesemään pyykkiäkin, koska alkaa pikku hiljaa olemaan kaikki vaatteet enemmän ja vähemmän pesun tarpeessa (niitä on siis pursuava matkalaukullinen...), mutta nyt ei vaan yksinkertaisesti jaksa mitään. Pitäis myös käydä kaupassa ostamassa safkaa, mutta too much effort there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti