4.9.2012

7DAYSss

VIIKKO ENÄÄ! Aika vaan katoo ja katoo.

Tekemistä on riittänyt aika mukavasti ja täysin ohjelmattomia päiviä on viime päivinä ollut aika vähän, mikä on tosi jees. Purjehdittua on tullut nyt aika kivasti, tosin jollapurjehdus on vähän jäänyt, kun ei vaan oo aikaa tai aikataulut ei matchaa muitten kanssa. Toivottavasti pääsee vielä edes kerran jolllailemaan ennen lähtöä!

Lauantaina oli ekat läksärit ja samalla kavereiden synttärit. Oli ihan mielettömän ihanaa nähdä kaikkia ja muutenkin oli tosi hauskat pirskeet! Sain kavereilta Monki Friends tyynyn muistuttamaan heistä. Oh se on ihana!


Sunnuntaina sitten lähdin purjehtimaan Storbåteja Porkkalasta Haukilahteen, yövyttiin veneillä ja sitten maanantaina oli purjehduskeikka Haukilahdesta Räfsöhön. Illalla menin sitten kavereille ja pelattiin Trivial Pursuitia.. voi jestas miten huono musta on siinä tullut! Voi niitä aikoja, kun olin ihan voittamaton siinä pelissä hah. Kyseisiltä kavereilta sain Oyster Cardin Lontooseen (joka on siis vähän sama kuin HSL matkakortti), hieman pennejä ja pari hurmaavaa valokuvaa musta..

Parin minuutin päästä pitäiskin taas olla menossa ja taasen heitetään keikka Räfsöstä Haukilahteen ja sitten tullan vielä bäkkiin Porkkalaan. Huomenna ois sitten tiedossa esim. adapterin ostaminen ja illalla taas purjehtimaan. Torstaina menenkin sitten vetämään viimeiset purjehdustreenit ja perjantaina pesemään kaverin ikkunoita. Lauantaina taas läksiäiset ja sunnuntaina jotain ylläri ohjelmaa, hmmm... Maanantaina nään kavereita ja pakkaan viimeistään ja tiistaina onkin sitten lähtö.

Yllätyksellisesti olen taas myöhässä, joten pitänee juosta.. Adios!

2 kommenttia:

  1. Minä vaan olen voittamaton Trivialissa, Essi. Paitsi silloin kun pelaan veljeäni vastaan :D

    VastaaPoista
  2. Ekat läksiäiset oli kyl jo elokuun puolella, ku lähettii keilaamaan sun kummien kans! :D

    VastaaPoista