27.9.2012

Books, books, books

Alotin vihdoin lukemaan noita tekstejä sitä Tutorial essaytä varten. Sain luettua ekasta tekstistä 8 sivua ennen kuin alko nukuttaa niin pahasti, että oli pakko suoda itselle tauko. Vielä 10 sivua jäljellä kyseistä tekstiä. Sen luen tämän päivän aikana vielä ja toisen tekstin taidan suosiolla jättää huomiselle, kun siinä on ihanat 40 sivua. Joo tiedän, että ei kuulosta juurikaan miltään, mutta mun lukunopeudella se on aika paljon ja veikkaisin, että saan siihen uppoomaan helposti kolmekin tuntia.

Yyyh en saanut tilattua niitä sailing gearejä, kun mun tilaus ei jostain syystä suostunut menemään läpi. Pitää ettiä jostain muualta sitä spray toppia yms. sitten. Tänään kävin lohdutukseks pikaisella Primark visiitillä hehe. Rakastan sitä kauppaa! Löysin taas pari ihanaa neuletta, jes!

Nukuin tänään vähän pommiin... En tajuu miten voin olla näin väsynyt koko ajan. Onneks en kuitenkaan ihan mielettömästi nukkunut pommiin ja selviydyin luennolle vaan 5 minuuttia myöhässä. Vähän kauhistutti, että mitä mieltä luennoitsija mahtaa olla, mutta se olikin sitten meidän Tutor eikä näyttänyt järin pahastuneelta. Huh. Ja oli muuten tähän mennessä olleista luennoista mun lemppari! Aiheena siis Population, Resources and Environment. Kyseisellä "luentosarjalla" käsitellään esimerkiksi luonnonvaroja, meriä, sademetsiä jne. Ja tähän mennessä myös ehkä "vähiten" kurssitöitä kyseisellä kurssilla, kun 100% assesmenteistä on yksi koe pääsiäisloman jälkeen, johon saadaan kysymykset etukäteen ja niistä sitten valitaan kaksi joista kirjoitetaan esseet koetilaisuudessa, joka sitten kyllä kestää vain 2 tuntia, mikä on vähän kauhistuttava prospect, kun en myöskään ole mikään nopea kirjoittaja ja uskon, että sana raja mahtaa olla 1000 sanan luokkaa... Mutta siihen on vielä aikaa!

Kotiin tullessani kävin Lidlissä ruokaostoksilla, kun ruoka tuntuu vaan aina katoovan ihan noin vaan. Löysin saksalaista ruisleipää!! (Sellaista Real:in tapaista). Ja nyt on taas jääteetä, ah! Tyhmää, kun meidän jääkaappi on niin pieni, että ei oikein koskaan voi ostaa kuin vain yhden tölkin kerralla ja Co-op on huomattavasti lähempänä kuin Lidl niin "joutuu" tyytymään tuoremehuihin, jotka tosin ovat myös oikein hyviä. Järkytyksekseni sain myös tietää, että Lidlissä ei kelpaa debit. Hei c'moon! Tyhmintä ikinä.

Huomenna taas aikainen aamu ja luento heti klo9-11 ja sitten free time until another lecture at 4pm till 5pm and then it's weekend for me. Tho my weekend might include lots of studying this time.

Voi kauheus, kun kohta jatkuu Gosspi Girl ja Vampire Diaries when am I going to find time to watch those wahh. Etc, etc, etc....

2 kommenttia:

  1. Ihana lukee kuin omia ajatuksia!Primark on ihan paras, ja tosiaan toi Lidlin debit-homma on ihan käsittämätön, oon useamman kuin kerran ollut siellä ilman käteistä ja joutunut jättämään ostokseni sinne :( Mut nauti nyt ekasta vuodesta! Ei noi assessmentit ja luettavat tekstit ainakaan paremmiksi muutu vaikka luennot väheneekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päädyin taas Primarkiin...... ja Debenhamsin alennusmyynteihin... nyt jo muodostunut shopping problem haha :-D ja joo pitää vaan vähän kick myself in the butt ja alottaa lukemaan niin kyllä se siitä vielä lähtee rullaamaan :-D odotan kauhulla päättötyötä hahah

      Poista