26.9.2012

Kikseis

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH! Pääsin tänään vihdoin purjehtimaan ja en vois olla ilosempi! Tomkin sano heti "Wow! You're so happy! I should put you on a boat more often." Hahaha. En jaksa venata ens keskiviikkoa! Sillon on tiedossa Helms Trials eli "pääsykokeet kippariksi" ja jos ei se onnaa niin sitä seuraavana keskiviikkona Crew Trials eli "pääsykokeet gastiksi". Nämä siis purjehdusjoukkuetta varten. Joukkue purjehduksen lisäksi on tarjolla sitten Dinghy Social ja Yacht Sailing.

Purjehditaan siis tämmöisillä Firefly jollilla.

Aamulla olin vaipua epätoivoon, kun sato taas sellasia taivaan täydeltä kuuroja ja bussi, jolla mun oli tarkotus mennä ajo vaan ohi vaikka se ei ollut edes täynnä ja se oli jo pysähtymässä, mut ei....... Ja tyyliin heti seuraava auto sen bussin jälkeen ajo täyttä vauhtia siitä hiton järvestä, joka siihen dösärin edustalle oli syntynyt ja kaikki vedet mun päälle ah ihanaa.... Mutta onneks purjehdus piristi! Ja vaikka alkokin satamaan yhessä vaiheessa sielläkin niin ei haitannu kyllä ollenkaan. Ainoo miinus tossa purjehduksessa oli se, että toi veneluokka on aika hidas. Sais kyllä mennä ainakin kaks kertaa kovempaa!

Bar Crawlin taidan jättää suosiolla väliin vaikka houkuttaiskin ihan megana mennä, mutta perjantaina on heti aamusta lecture, ja kun nyt oon ollut kipeenä niin ehkä parempi ottaa vähän iisimmin. Sunnuntaina kuitenkin menen sitten Sailing Clubin BBQ iltaan. Nyt pitäisi lukea, I know, mut taidan vaan äkkiä tilata pari uutta sailing gearia... Sen jälkeen luen. I swear.

Ah, että purjehdus on sitten niin ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti