25.9.2012

happy essi is happy

Ekat lecture:t takana! Ja lisää assesmentejä ja lukemista jes.... Tälläkin hetkellä pitäis lukea noita kurssimateriaaleja mitkä tossa mun vieressä odottaa, mutta äh ei jaksa. Laiskottaa ja oon niin kikseissä huomisesta ja oli kivempaa syödä sisuja ja angstailla, kun netti oli kaatunut tässä aikaisemmin. Mut nyt on netti takas jea! Ja kello sen verran paljon, että käytän sitä seuraavana tekosyynä lukemisen välttämiseen... Huomenna luen kunhan tuun takas himaan! Lupaan sen.

Käytiin myös tänään Tomin kanssa pienellä shopping spreellä lectureiden välissä, mutta mä en ostanut mitään. What. What is wrong with me. Paitsi ruokaa. Joka sekin oli ihan kauheen pahaa.

Mun pitää luultavasti käydä testaamassa mun näkö ja selvittää, että pitäiskö ostaa lasit/piilarit lectureita varten, koska en nää niitä tekstejä siellä lecture boardilla kunnolla... Oli tarkotus huomenna mennä, mutta aikataulu onkin sellainen, että ei taida keretä, kun tässä oudossa maassa kaikki menee kiinni ihan mega aikasin! Käyn sit luultavasti perjantaina tai lauantaina. Ja samalla uus shopping spree yritys hehe.

Tänään on kanssa ollut tällanen ihme sade aurinko sade tuuli ei tuulta sade aurinko ilma. Sää muuttuu oikeesti ihan täysin viiden minuutin välein. Ja ollu muutenkin ihan järkky kylmä tänään hrrrr. Harkitsen jo vakavasti toppaliivin ostamista.

Huomenna sitten vihdoin ehkä odotetuin päivä hetkeen: PÄÄSEN PURJEHTIMAAN! Ah, ihanaa! Ette tiiäkään miten ilonen oon! Tosin tällä hetkellä on vielä vähän auki, että mennäänkö vesille ollenkaan, koska siellä on myös täysin kokemattomia kokeilijoita ja ennusteet on kuulema lähipäivinä olleet 20 solmun luokkaa ja vettä taivaan täydeltä. Toivotaan kuitenkin parasta! Ja jos ei päästä vesille niin on tiedossa jotain muuta ohjelmaa, luultavasti ruoan laittoa ja basic hengailua. Ja päätän sitten varmaan siinä samalla, että menenkö torstaina Sailing Clubin Bar Crawliin. Vielä en oikein tiedä, kun en tunne sieltä ketään ja tuskin saan raahattua sinne ketään tuttua ja perjantaina ois luento heti aamu 9. Mutta se vaikuttaa niin hauskalta tapahtumalta, että kovasti houkuttais!

Ja loppuun vielä Messy-Essi kuva:
Puolustaudun sillä, että nää esteet on hyvää aivojumppaa. Kyllä. Sitä ne on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti