19.9.2012

fun fun fun

Taisin viimeksi kirjoitella viikonloppuna? Syy tähän on, että mun puhelimen netti ei enää suostu pelaamaan mun koneella ja meidän netti ei oo vieläkään toiminnassa... Itse asiassa just tällä hetkellä täällä on joku Virgin Median korjaaja tyyppi tms. ja se sanoo, et no can do asennetaa uus modeemi ja we'll see after that. Kuulema koko South coast on joku ongelma alue nyt tän netin kanssa... Ja tää mun puhelimen netti ei itse asiassa ole edes varmaan nyt päällä, kerkesin just tähän kirjoita uusi teksti osioon ja sitten katkes. Jes. Netti toimii kuitenkin puhelimessa ihan normaalisti ja sain kaikki sähköpostitkin nyt toimimaan, kun palautin tehdasasetukset.

No mutta sitten viime päivien tapahtumiin. Sunnuntaina oli tarkoitus tosiaan mennä Moving in Party:n, mutta sinne ei myytykään lippuja ovelta, joten Chris oli ainoa meistä kenellä oli lippu. No mentiin sitten Old Skool Disco:on maanantaina. Ei melkein saatu ees lippuja, kun ne oli melkein loppuunmyyty, kun mentiin niitä Tomin kanssa ostamaan, mutta saatiin kaikille liput. Sinne piti pukeutua koulupukuun, joten käytiin ostamassa mulle valkoinen koulupaita (kokoa 11-12 vuotiaille ja oli aivan perfect fit!) ja kravaatti. Täytyy myöntää, että olin hieman hiprakassa tuona iltana, ja ekaan baariin minne mentiin en olis muuten ees varmaan päässy sisään, mutta se ovimies oli Ruotsista ja osasin puhuu ruotsia, niin pääsin sisään haha.... Sieltä sitten mentiin Student's Unionille missä se party oli. Tom was basically carrying me around the whole night hahah almost feel bad about that, but he just keeps telling me I was the most hilarious thing. Oh dear. Siellä oli muuten silent disco! Se on aivan älyttömän siisti. Eli siis kaikilla on kuulokkeet päässä ja sieltä tulee musiikkia kahdelta eri kanavalta (eli pystyi tavallaan valitsemaan mitä kuuntelee). Se näytti niin hassulta, jos ei ollut kuulokkeita päässä, kun oli hiljasta ja kaikki vaan tanssi hah. Siistii.

This is from the night out. And that is Tom.

Maanantaina oli myös ensimmäinen Induction Lecture. Jonne menin myöhässä, koska olin eka menossa väärälle kampukselle ja sitten en löytänyt oikeeta luentosalia. Olin eka, joka tuli myöhässä joten säästyin aplodeilta, kun se luennoitsija (joka on muuten ihan hulvattoman hauska) sano, että okei seuraava, joka tulee myöhässä nöyryytetään aplodeilla. Dodged the ball haha. Sitten kävin hieman shoppailemassa, kun oli niin pitkä lounastauko ehhh... Sen jälkeen oli Tutorial tapaaminen, siitä sitten mentiin rekisteröitymään ja sitten mentiin Tomin kanssa kaupungille. Meidän luokalla on muuten vaan 9 oppilasta. Vaan 9. Se on oikeesti tosi pieni määrä ottaen huomioon, et tyyliin kaikilla muilla kursseilla ne luokka koot on jotain 20 oppilaan luokkaa ja koko koulussa on yli 20000 oppilasta. Mun lisäks meijän luokalla on vaan 1 tyttö ja loput on poikia. Vaikuttivat tosi mukavilta.

Tiistaina ei sitten tullu tehtyä paljon mitään, muuta kuin, että kävin parilla Induction Lecture:lla. Tänäänkään ei oo oikeen tullut tehtyä mitään. Kun herätys soi vähän ennen 8 päätin etten mee Induction Lecture:lle tänään. Se oli vaan joku puolen tunnin setti, missä selitetään miten Moodle toimii aka vähän turha. Ja en taida jaksaa mennä Fresher's Fayre:iinkään tänään, mutta huomenna sitten sinne. Siellä ilmoittaudun sitten vihdoin purjehdusjoukkueeseen. Ja pitäis käydä pankissakin. Ja perjantaina on tiedossa Field Trip. En nyt muista minne mennään, mutta lähtö on 9am from North Campus ja takas tullaan 4pm.

Saatiin myös tän vuoden lukujärjestys. Ens viikko on vielä vähän tyhjähkö, kun meidät vasta jaetaan ryhmiin, mutta ei kauaa, että opiskelukin alkaa kunnolla. Toi lukujärjestys mikä saatiin on kyllä vähän ööö confusing. Mut eiköhän se siitä selkene.

Ps. Pakastin pisteitä mulla taitaa tällä hetkellä olla ehkä 8.... Emily pääs jo 10 pisteeseen the other day haha. kuulema tulee sit yllätyksenä, et koska actually joutuu sinne pakastimeen. When you least expect it.

Pps. Niina! En yhtään tiedä, että näitkö tuon kommentti vastaukseni, mutta siis pistä mailia essiramanen(a)gmail.com niin vaihdetaan yhteystietoja! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti