25.9.2012

Here we go

Edelleen tää inhottava flunssa painaa päälle ugh! Vois jo mennä pois. Ärsyttää, kun olo on ihan fine one minute but the other you just start endlessly coughing. Not cool. Strepsilsejä menee aika hurjaa vauhtia.

Eilen oli eka koulu päivä, joka sekään ei sinäänsä kummonen ollut, kun oli vasta Tutorial vaan. Saatiin kuitenkin jo ekat assesmentit. Pitäis kirjottaa 1000 sananen essee Tutorille, jonka se sitten tarkistaa ja sit saadaan se takas ja voidaan muokata sitä ja sit palautetaan se Departmentille ja tää tehtävä on arvoltaan 34% tän vuoden assesmenteistä. Joudutaan myös jokainen vuorollaan pitämään ns. esitys luennosta Tutorialissa. Kaikille on siis annettu tietty luento, jolla on aivan pakko tehdä notes ja sitten keskustellaan yhdessä, että mitä opittiin ja mikä oli aihe yms.

Katottiin eilen Tomin kanssa youtube videoita kissoista ja Suomesta. Haha hilarious. Tom näytti jonkun Family Guy pätkän, missä on joku ruotsalainen hahmo ja sano et this is what you sound like.... No I do not. Ei vaan tykkää, kun korjaan sen suomen ääntämistä koko ajan...

Teddy Tom. Taustalla voi nähdä kuinka siisti mun huone taas on....
Näytän kuulema tältä...

Hälytys soi jo puhelimessa, että pitäisi kohta lähteä dösälle, joten nopeasti tämän päiväisestä: nyt suunta kohti Portland Buildingia ja päivän ekaa luentoa, jonka jälkeen shopping spree luultavasti Gunwarfissa ja sitten takaisin Portlandiin toiselle luennolle ja himaan. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti