12.9.2012

Onsdag

Sitten vielä vähän tekstiä tältä päivältä. Heräsin aamulla ensin joskus seitsemän aikaan ja oli aivan mielettömän kylmä! Päätin kuitenkin vielä jatkaa unia, koska olin niin exhausted ja heräsin lopulta joskus kymmenen jälkeen edelleen ihan jäässä. No pääsin sitten vihdoin ulos talosta 12 jälkeen ja lähdin suunnistamaan kohti yliopistoa. Tarkoitus oli käydä nappaamassa jostain aamupalaa, mutta en siinä sitten yhtään muistanut ja myöhemmin päätin, että käyn sitten vain kotimatkalla kaupassa ostamassa ruokaa ja ilta/aamupalaa. Löysin kuin löysinkin tieni yliopistolle, mutta olin unohtanut passini, ja nyt selvitin myös, että olin ihan väärässä rakennuksessakin... No nappasin sieltä mukaani yliopistokartan, jossa näkyy myös koko saari ja mun kotikatu on merkattu siihen, mahtavaa! No lähdin siitä sitten kohti Gunwarf Quays:ia, joka on siis sellainen mesta missä on satama, kauppakeskus, ravintoloita ja klubeja pilvin pimein ja kaupungin tunnusmerkki Spinaker Tower. Sen verran iso ja sokkeloinen se kauppakeskus oli, että onneksi sinnekin oli saatavilla kartta... No sieltä löysin sitten sellaisen perus puhelinkaupan, josta ostin paikallisen liittymän. Samalla sain nettiongelmani ratkaistua, kun £15 hintaan sisältyi 300min puhetta, 3000 tekstaria ja rajaton internet! Tosin tässä saattaa olla nyt ongelmana se, että en pysty soittamaan ja laittamaan viestiä Suomeen... No mutta nyt on netti! Sitten alkoi tulemaan vähän kipeä olo, kun olen nyt saanut jonkin sortin flunssan, joten lähdin käppäilemään takaisin kotiin. Matkalla sitten pysähdyin Lidlissä, joka on tästä noin kilsan päässä. Siellä sitten iski ihan järkky kauhea olo ja meinasin oikeasti pyörtyä... Onneksi kerkesin ennen sitä käydä jo kaupassa joten oli juotavaa ja syötävää. Jäin sitten istuskelemaan kaupan pihaan about puoleksi tunniksi kunnes oli ihan jees olo ja jatkoin matkaa kotiin. Kotimatka taittui uutta reittiä, mutta löysin perille. Tänne on onneksi aika helppo löytää, kun tossa kadun päässä on tollainen pieni kirkko. Sen jälkeen, kun olin päässyt kotiin ja heittänyt ruoat jääkaappiin ja kamat huoneeseen, tulikin ensimmäinen kämppis. Luulin ensin, että joku yrittää murtautua sisään, kun kuulin vaan, että pihaan tuli auto ja ovi aukesi haha. Uskoakseni tämä tapaus on Alan tai Alain tai kuka lie. Oli vähän jäinen tapaaminen. Sanottiin vaan moi ja kysyin miten meidän kaasuliesi toimii. Sen jälkeen en olekaan muuta tehnyt kuin syönyt, syönyt, syönyt ja roikkunut koneella.

Huomenna olisi suunnitelmissa ottaa passi mukaan ja mennä oikeaan rakennukseen rekisteröitymään. Sitten pitäisi käydä pankissa avaamassa tili ja sitten etsin jostain posti kortin ainakin mummulle ja sitten riippuen vähän mitä kello on ja olenko flunssassa, niin menen joko tsekkaamaan Seafront:in tai tulen takaisin talolle.

Ainiin! Unohdin haistella, kun heräsin! Muistin sen siinä vaiheessa, kun olin kävelemässä yliopistolle ja alkoi haista vähän hassulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti