29.9.2012

I will fly. Chase the wind and touch the sky.

Tää päivä on mennyt vähän hukkaan tbh. Heräsin semi aikasin, mutta en saanu aikaseks lukea enkä pestyä pyykkejä vaikka ois ollu ihan täydellinen päivä laittaa pyykit ulos.

Eli pretty much ainoo asia mitä oon tänään tehny oli, että mentiin leffaan Tomin kanssa. Love these lazy days, mut pitäis oikeesti saada luettua noita tekstejä maanantain Tutorialii varten... Anways. Mentiin kattoo Brave. Oli parempi mitä odotin. No dissappointments there.

Huomenna koitan saada jotain jopa aikaseks. Ja sitten illalla varmaan Sailing Clubille illanviettoon.

Have some photos:
 Portsmouth Cathedral.


 One of my new jumpers and new necklace.
 Hölmö pieni peili. Joutuu peilaa polviltaan.
 Kalenteri täynnä subsmission dates:ejä ja synttäreitä.
 Messy-Essi.


Oon ollu viime päivinä vähän laiska ton kameran käytössä, mutta varmasti tulee enemmän kuvia, kun lähtee toi fieldwork unit kunnolla käyntiin, siellä kun asiaan kuuluu, että kuljetaan kameran kanssa ympäriinsä. Ja saatan ehkä vähän harventaa tätä kirjoitus tahtia, kun tuntuu, että oon koko ajan postaamassa kaikkea ihan liibalaabaa. Muutenkin vie aikaa. Tavallaan. Pitäis oikeesti get my focus on school stuff. Vaikka tiedänkin, että ekan vuoden arvosanoilla/suorituksilla ei oo minkäänlaista painoarvoa loppu peleissä. Mut jos nyt annan itteni lösähtää niin sitten ei tuu enää mistään mitään, joten pakko panostaa vähän.

2 kommenttia: