22.9.2012

Finnish

Eilinen meni tosiaan sängyssä löhöten... Ei ollut edes kuumetta, mutta päätä särki ja oli ihan kauhee yskä, ääni pois ja päässä pyöri niin pahasti, että en pystyny edes kävelemään suoraan... Oli sinäänsä vähän hazardia, kun mun huone on täällä yläkerrassa ja piti käydä keittiöstä hakemassa ruokaa vähän väliä ja lämmittämässä kuumavesipulloa. Ja joka ikinen kerta unohdin mun vesipullon alakertaan ja jouduin menemään takasin... Tänään onneksi parempi olo ja ainoastaan ääni meinaa välillä katoilla.

Tänään sitten tapasin Niinan Garage Lounge:ssa. Tosi mukava, kun pääsee välillä puhumaan suomeakin. (Varsinkin sen jälkeen, kun on yrittänyt opettaa näille ihanaisille suomea...). Tänään mennään sitten vielä istumaan iltaa Gunwarf:iin ja tapaan taas muutaman uuden kasvon. Kävi muuten ilmi, että oltiin Niinan kanssa samalla lennolla, samassa junassa, jäätiin samalla asemalla ja asutaan about 200m päässä toisistamme. Hassua.

Laitoin pyykit vihdoin pyykkikoneeseen eikä kaikki edes mahtuneet ehh.. Ja toi kone on pyöriny jo 2 tuntia!! Like come on! So annoying.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Tai no sain Head of Faculty:lta vähän murisevan sähköpostin, kun missasin sen Field Trip:in, mut toisaalta olin jo ilmottanu siitä mun Tutor:ille, joten guess it's just the uni policy. Oh well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti