28.9.2012

An evil thing called shopping

Ajattelin eilen olla ovela ja laitoin puhelimen herätyksen lisäksi iPodin herätyksen päälle ja jätin sen pöydälleni 3048204893 metrin päähän sängystä, jotta olisi pakko nousta ylös, kun se alkaa soida. No. Nousin ylös ja hain iPodin viereeni ja jatkoin torkkumista... Mut hei process, koska olin vaan ehkä 2 minuuttia myöhässä lecturelta. Tosin kiitos tästä kuuluu bussille, joka päätti olla myöhässä. Kyseinen lecture oli all about systems and such.

Tän jälkeen oli sitten aikaa tuhlattavana 5 tuntia ennen seuraavaa lecturea, joten päädyin taas shoppailemaan. Tällä kertaa suuntasin ekana Debenhams:iin, tähtäimessä löytää kalenterikirjanen ja uusi hajuvesi. Kalentereita oli vain seinämalleja ja etsimääni hajuvettä ei tietenkään ollut, joten päädyin sitten ostamaan esim. uudet kengät. Sellaiset ei niin kauheen korkeet mustat korkkarit. Debenhams on siis vähän samantyyppinen kuin esim. Stocka.

Sen jälkeen päätin vielä suunnata ah niin ihanaan Primarkiin ja löysin sieltä kahdet kengät, korun, vöitä ja toppeja. Onneks siellä oli niin karsee ruuhka 12 aikaan päivällä, että en jaksanut alkaa sovittelemaan mitään aka not totally poor yet haha. Vielä pitäis se kalenteri löytää helpottamaan elämää... Ja sen sellaista. Mut nyt pidän kyllä taukoo tohon shoppailuun! Pystyn siihen!

Lähdin sitten kotiin syömään ja tuomaan ostokset, jonka jälkeen taas suunta kohti kampusta ja seuraavaa luentoa. Siellä saatiin tietää meidän Applied Geography units eli onko Physical vai Human. Itse olen tuossa Human Geography:ssä. Tää unit on enemmän sellainen fieldwork based ja alkaa heti sillä, että käppäillään ympäri Portsea Island:ia (the island I live on/Portsmouth is located) ja tehdään havaintoja. Näiden havaintojen pohjalta sitten tehdään poster, joka on 50% tästä unitista. Keväällä sitten on toinen assesment, joka taas kattaa 50%.

Lukujärjestys alkaa pikku hiljaa seljetä. Vielä pitäis selvittää, että mihin group:iin kuulun tossa GIS unitissa. No idea what so ever.

Tänään ja huomenna tiedossa lukemista, josta kuitenkin saa edes pienen breikin, kun mennään katsomaan Brave. En yhtään tiiä mitä odottaa tolta leffalta. I hope it's good as I'm not usually the biggest fan of animated films. Mutta kuulema pitäis olla. Ja kun nyt meen kattoo tän niin voin vaikka vaatia "vastapalvelukseks", että mennään katsomaan Perks of Being a Wallflower, joka vihdoin premiers next week!

Nu ska jag läsa lite. Hälsningar!

Ps. täälläkin alkaa pikku hiljaa syksy saapumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti