16.9.2012

awesome

Tänään kävin sitten pelaamassa 5-a-side fudista. Kun menin sinne hallille ajattelin jo hetken, että lähen pois ennen ku kukaan huomaa, koska siellä oli vaan poikia fudispaidat päällä pomputtelemassa palloja, ku mitkäkin ammattilaiset... No mutta en sitten kerennyt pois vaan mut spotattiin ja sanottiin, että kentälle siitä haha. Noh.. eka peli 3-3 ja loput kolme peliä hävittiin about 4-1 jokainen. Kolmannen pelin jälkeen kaks meidän joukkuelaista suuttu, koska oltiin niin huonoja, et hävittiin vaa, ja ne häipy..... No saatiin sit kuitenkin toisesta joukkueesta vahvistus niin pystyttiin pelaamaan vielä vika peli. Oli hauskaa! Mietin, että pitäiskö ottaa osaa naisten 5-a-side liigaan. Prolly yes. We'll see.

No sitten tulin takasin talolle ja täällä oli molemmat uudet kämppikset. Eli nyt me kaikki siis ollaan täällä. (Ja se yksi ei sittenkään oo Adam vaan oikeestikin Alan haha). Nää kaks uutta tapausta óvat Chris ja Tom. Chris asuu alakerrassa ja Tom täällä ylhäällä. Ihan huippu tyyppejä must say! Jos tästä vuodesta ei tuu hauska niin johan on. Chris ja Tom pitää sellasta Pakastinlistaa, jolla ollaan siis me muut eli minä, Emily ja Alan, ja aina jos me tehdään jotain väärää niiden mielestä me saadaan piste. Pisteet on siis pahasta; kun on 10 pistettä joutuu pakastimeen... Käytössä on kuitenkin onneks 24h välei eli klo 24 miinuspisteiden jako eli aina jokaisesta klo 24:stä lähtee pois 2 pistettä. Eli esim. kun mulla oli eilen lauantaina 3 pistettä, niin nyt mulla on 1 piste.

Meillä jaetaan myös Lad Points:eja eli jos tekee/sanoo jotain tosi "äijää" saa pisteen. Ja nää on sitten taas hyviä pisteitä. Pisteitä annetaan myös jos tekee jotain tosi hölmöä/päätyy astetta huonompaan tilaan esim. bileiltana. Näistä pisteistä en oikein tiedä, että onko ne hyviä vai huonoja hahah.

Sain näiltä jo pari lempinimeäkin... Toinen on Silvercat Viking (en osaa selittää hahaha) ja toinen on Heather (tääkin on vähän hankala tässä selittää, mutta liittyy tuohon pakastimeen...).

Katsottiin tänään kaikki yhdessä Kick-Ass ja hyi kauheeta luulin, et se on joku haa haa haa komedia, mut sit hyi yäk piti välillä vähän kääntää katsetta pois.... Sen jälkeen katottiin vielä Harry Potteria. Nyt oon ihan hohhoijaa. Eli hyvää yötä! Huomenna muutenkin tiedossa juhlimista Big Moving In Party:n muodossa. Näiden tyyppien kanssa... hahahah gonna be an interesting night may I say.

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ajattelin nyt laittaa sulle kommenttia, kun mulle linkattiin sun blogi. Elikkä sellaista vain ajattelin kertoa, että Portsmouthissa on aikas iso porukka suomalaisia ja melko usein kokoonnutaan yhteenkin ja istutaan iltaa (tyttöjeniltoja ainakin on ollut ja itsenäisyyspäivän illallista yms). En tiedä, onko sulla vielä ehtinyt tulla niin ikävä Suomea, että haluaisit hengata suomalaisten kanssa, mutta jos on/tulee niin ota ihmeessä yhteyttä. Mä oon ite aloittelemassa yliopistolla kolmatta vuotta. Olen tässä muuten naureskellut lukiessani, että ollaan taidettu tulla silloin 11. päivä samalla lennolla Gatwickiin ja ehkä samalla junallakin vielä Frattoniin. :)

  VastaaPoista
 2. hei tosi kiva tietää! :-) luulin oikeestiki että oon tyyliin ainoo suomalainen täällä. ja ois tosi kiva tavata teitä! :-) en nyt laita puhelinnumeroani tähän julkisesti, mutta sposti on essiramanen(a)gmail.com (tosin kyseinen osoite ei jostain syystä suostu enää puhelimessani toimimaan, joten hopefully it does when we get our internet working) tai yliopisto osoite up667344(a)myport.ac.uk tai facebookista essi rämänen :-)

  VastaaPoista
 3. hajoilen täällä pikkasen tolle alan, adam, alain, alan-jutulle :DDDDD

  VastaaPoista