2.7.2013

Muutto

Lauantai ja sunnuntai aamu meni tuskaisesti pakatessa melkein koko omaisuutta kesämuuttoa varten. Vaikka kyllä sitä joutui tavaraa jättämäänkin niin jotenkin oli sellainen fiilis, että ainakaan ei autoon mahdu millään... No mahtuipa kuitenkin!

Muutettiin siis remonttia karkuun kaupungista tänne Sutton Valence:en "maaseudun rauhaan". Ollaan täällä tosiaan vasta pari päivää oltu, mutta jopa mua, suurta koira ihmistä, alkaa noi koiran riiviöt rasittamaan aika pahasti. Lähinnä siksi, että ne kerjää huomiota aivan koko ajan ja vaikka ei muuten haittaisikaan niitä rapsutella, niin oon tullut siihen tulokseen, että tässä talossa ne on mun allergian aiheuttajia kissojen sijaan. Kissat kun ainakin pysyttelee lähinnä omissa oloissaan tai tyytyy vaan Tomin rapsutuksiin.

Heti ekana, kun tänne saavuttiin pistettiin sänky kasaan varastosta, ja mallattiin järkevin layout tavaroille. Nyt pääsee ovesta sisään ja muutenkin tavarat jo vähän enemmän paikallaan. Tää on nimittäin hieman pienempi huone kuin missä asutaan Portsmouthissa, ja sielläkin jo tilaongelmia. Kuitenkin lähinnä ainoa ongelma täällä on, että aina kaapin ohi kulkiessani potkasen joko sänkyä tai kaappia...

Ja tänään ostettiin iso kilon rasia todella herkullisia mansikoita, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti