31.7.2013

High five

Hei enää 5 päivää Suomen lomaan!! Siis vain 5 päivää! Vastahan niitä päiviä tuntui olevan ainakin 20.

Oon kyllä intoillu tän reissun kanssa jo ties kuin kauan ja kutakuinkin joka päivä ilmotan Tomille kuinka monta päivää nyt on jäljellä. Itse Tomhan ei ole ihan yhtä innoissaan, kun ei pidä lentämisestä sitten ollenkaan ja oikeestaan lentääkin vain noin 2 vuoden välein Jenkkeihin ystävänsä luo. Mutta itsepähän suostui mukaan.

Olisin varmaan aloittanut pakkaamisen jo maanantaina, mutta tänne iski viime viikolla sick bug (oksutauti), jonka Tom nappasi veljeltään ja juuri, kun luultiin, että kyseessä olikin vain ruokamyrkytys niin tottakai minäkin sen sain... Joten pakkailut on saaneet odottaa taudista parantuessa. Alkaa pikku hiljaa jo ollakin ihan normaali olo.

Olin etukäteen jo tehnyt vaikka mitä suunnitelmia lomalle, mutta budjettia laskeskellessa piti vähän ottaa takapakkia ja karsia joitakin aktiviteetteja listalta. On siellä kuitenkin ihan mukavasti tekemistä varsinkin ensimmäiselle viikolle. Luvassa on ainakin purjehdusta (pakollista mielenterapiaa), Helsingissä kiertelyä, Suomenlinnaa Vaiporin Tuopin aikaan, Korkeasaarta, Porkkalassa käyntiä ynnä muuta. Ja kaikki tietenkin hyvässä seurassa. Jos ei muiden niin ainakin omassamme.

Eniveis, voisko olla jo maanantai?

1 kommentti:

  1. http://elamanieevina.blogspot.fi/ blogihaaste mun blogissa! (:

    VastaaPoista