14.7.2013

Summer heat

Tänne on rantautunut lähiakoina aivan ihanat säät! Vähän ehkä liiankin läkähdyttävät ajottain. Tom mua pitkin kevättä pelotteli, että Englannin kesä on pelkkää vesisadetta ja 15 asteen lämpötiloja. En kuitenkaan edes muista koska olisi satanut viimeksi. Ja muutenkin oon edelleen sitä mieltä, että Englannin sateisuutta suurennellaan kauheasti. Täällä on ollut hyvinkin aurinkoista, ja vaikka olisi pilvistäkin niin silti mukavan lämmin. Harvemmin pääsee vilu tulemaan. Hyvä niin!

Mutta tosiaan tässä Brittein hyvin kosteassa ilmastossa jopa esimerkiksi tämän päiväinen noin 26 asteen lämpötila oli jo aikamoinen pätsi. Täältä meidän huoneen ikkunasta näkee hyvin alas tuonne laaksoon, jonka yllä lähes poikkeuksetta näkee samantyyppisen "ikuisen" harson kuin esim. LA:n yllä.

En kuitenkaan valita ollenkaan näisä keleistä, koska just tällaista mä kesältä kaipaan!

Löydettiin jokin aika sitten Tomin kanssa tästä ihan parin minuutin kävelymatkan päästä yksi public field eli sellainen pelto/niitty joka ei ole yksityisaluetta. Ollaan siellä käyty nyt pariin kertaan istuskelemassa lähes täydellisessä hiljaisuudessa napostelemassa suklaata sun muuta herkkua.

On jotenkin tosi siistiä, miten erilainen se ympäristö on jo ihan vain kun astuu sinne pellolle verrattuna tähän kylä alueeseen. Tässä kylän puolella kuitenkin kuulee ohi ajavien autojen ääniä, ihmisten puhetta ja eläimien möykkää. Pellolla saattaa kuulla kauempana ajavan traktorin, lintuje laulun, jokusen lentokoneen ja joissain nurkissa myös lähimpänä olevien talojen lasten huudot. Mutta siellä on vaan niin ihanaa istua. Voisin viettää siellä vaikka koko päivän.







Dairymilk Oreo oli aivan ihanaa, ah!





Tomin toinen kisu Cerberus tai kivemmin Cerby-pops.
Ja näiden parin viikon takaisten merenrantakuvien myötä sanon kuinka paljon kaipaan merta. Onneksi enään 22 päivää Suomen lomaan ja myös vain 22 päivää, että pääsen taas purjehtimaan!! Koneesta ruokapöydän kautta suoraan vesille, voiko parempaa olla?

1 kommentti:

  1. Jes! Joku muukin on mun kanssa samaa mieltä et niitä sateita liioitellaan ihan kauheesti!

    VastaaPoista