3.11.2012

Boom boom

 Gunwarf auringon laskiessa.

Oltiin eilen katsomassa Gunwarfin ilotulituksia. Facebook vähän huijas meitä ja päädyttiin sinne jo viiden jälkeen hytisemään, vaikka oikeesti ilotulitukset alkoi vasta kasilta. No mutta eipä siinä mitään; hienoa seuraa ja hyvät paikat! Spinnaker Tower välkkyi eri väreissä musiikin tahtiin yhdessä vaiheessa; oli aika nätti. Ja ilotulituksetkin "the best of the British spectacular" kuten tilaisuuden juontaja hoki taukoamatta oli melko näyttävät. Hetken jouduin miettimään, että vetikö vertoja Helsingin ilotulituksille, mutta nopeasti tulin siihen tulokseen, että ei todellakaan. Ei silti huono. Ilotulitusten jälkeen päädyttiin sitten vielä hetkeksi istumaan iltaa Unionille.
 
Muuta tällä viikolla tapahtunutta nyt ainakin on, että meijän joukkue voitti vihdoin 5-a-side pelin haha. Olin kyllä ainoo "alkuperäsestä kokoonpanosta" kentällä, mut silti we won! 11-8 oisko ollu. Tiistaina mentiin Tomin kanssa Porter'siin tapaamaan Niinaa ja samalla tapasin taas yhden suomalaisen perheineen. Keskiviikkona oli Halloween ja voi että kun kaikki pienet trick or treaters oli niin söpöjä! Oli alkuun kotona vaan Tomin, Chrisin ja Alanin kanssa ja ne ei meinannu edes avata niille ovea!! Miten ei voi avata ovea niille pikkuisille?! Ja sitten, kun mä juoksin muutaman kerran avaamassa oven ja huutelin pojille, et "uuuu olipa vaikeeta avaa ovi!" niin vihdoin nekin alko avaamaan ovea.. Tosin pelleillen tosi lapsellisella tavalla... Sain siitä sit tarpeekseni ja kävin läpsäsemässä niitä hahah. Ne luuli, että flippasin ja lopetti ainaki pelleilyn. Good. Sitten Emily tuli kotiin ja lähdin sen kanssa kajakki kerhon (?) Halloween bar crawliin. Alkuun oli vähän tylsää, kun en tuntenut taas ketään, ja Emily katoili koko ajan puhumaan millon kenellekin, mutta turned out to be a fun night.

Ainiiin!!! Sain mun futoni patjan tällä viikolla!!! Ei enää jousia tunkeutumassa ytimiin. I-ha-na. Yks huono puoli tässä kyllä on; tosi vaikee nousta ylös aamulla......

Eipä tässä nyt hirveesti muuta tällä kertaa. AINIIIN MEIJÄN KEITTIÖSSÄ ON IHAN KARSEEN KOKONEN TAPPAJA HÄMÄHÄKKI JA ALOIN MELKEEN ITKEE OIKEESTIKIN, KUN NÄIN SEN EKAN KERRAN EN USKALLA MELKEEN MENNÄ KEITTIÖÖN YKSIN JA KAIKKI VAAN SANOO, ET PYH TOIHAN ON IHA PIENI NO EI TODELLAKAAN OO SUOMES EI OO TON KOKOSII HÄMÄHÄKKEI, MUT NÄKÖJÄÄN NÄILLÄ TÄÄLLÄ ON KUORMA-AUTON KOKOSIA HÄMÄHÄKKEI LANDELLA "IT'S JUST CHILLING MATE" NO IT'S NOT IT SHOULD BE GRILLED AND BURNED ALIVE AND FLUSHED DOWN THE TOILET AND BURIED 2341309480980957043750375 KILOMETERS DEEP IN PLUTO OK. Kiitos ja kuulemiin. In case the spider doesn't get to me before that.

(http://instagrid.me/espanderas/)

5 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten makeita kuvia ! Sulla toi tarkennus pelitti hieman paremmin kun mulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! noh ainakin noi muutaman kaikista vajaasta 300 kuvasta on ihan semi tarkkoja :-D

   Poista
 2. Oi! Sä oot puolustamas meidän ilkeää, hirviö-hiirtä henkeen ja vereen ja kuinka se pitäs humaanisti vaan siirtää toiseen paikkaan ja sit oot grillaamassa jotain hämähäkki-parkaa! Mä aloin itkeen kun näin sen hiiren, eikö se oo tarpeeks hyvä syy grillata myös se hiiri? Mä ainakin haluun et se tapetaan ja hyvin nopeesti... Ennen kuin se tappaa mut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihtokauppa miten ois? :DDDD

   Poista
  2. Haha! :DD Käy, hämähäkit mä uskallan tappaa itekkin, niin ei tarvii odottaa et mun luuserikämppikset pyydystää sen ja päästää vapauteen.

   Poista