3.10.2012

Stinky

Kävin eilen ostamassa vihdoin kalenterin. Se ei kyllä oo kovin mun tyylinen as it is bright pink and shiny, mut vaihtoehdot oli vähissä ja se oli kivoin mitä tarjolla oli haha. So very girly. Eksyin kanssa mäkkiin samalla reissulla, kun teki niin kovasti mieli pirtelöä. Ai, että oli maukasta.

Takas koululle astellessani päädyin kokeilemaan täysin uutta reittiä tietämättä minne se johtaa ja pääsenkö sitä kautta laisinkaan määränpäähäni. Reitti kulki yhden tosi kauniin puiston läpi, missä kasvoi kaikenlaisia kasveja; palmuja, kukkia, vaahteroita yms. Ja siellä oli sellainen häkki, missä oli esim. riikinkukkoja ja marsuja. Siellä juoksenteli tosi kesyjä oravia myös ympäriinsä. Siellä oli myös aika hieno suihkulähde ja sellainen söpö pieni kahvila. Toivottavasti pääsisi joku kaunis päivä käymään siellä. Pääsin kuin pääsinkin puiston läpi juuri sinne minne olinkin menossa. Varmasti käytän kyseistä reittiä keskustaan mennessä nyt paljon enemmän vanhan Guidhall Squaren läpi menevän sijaan.







 Täälläkin alkaa jo syksy näkyä.




The Cafe.

Tänään oli Helms Trials for the sailing team. Meni niin huonosti, ku vaan voi mennä... Oli kuitenkin kivaa päästä purjehtimaan tottakai. Tulin kyllä siihen tulokseen, että näillä veneillä mä oon much more comfortable being the crew than the helm. Ja keli tänään oli tosi vaihtelevaa. Tuulta oli luvattu 9 solmusta 29 solmuun. Välillä tuuli tosi kivasti ja pääsi hengaamaan ihan urakalla, mutta ajoittain tuuli vaa loppu ihan ku seinään ja sai oikeesti tehä töitä, että sai sen holkin ees liikkeeseen. Mut joo ei ollu ihan mun päivä tänään. Ens viikolla sitten Crew Trials. Fingers crossed, että menee vähän ihan sikana paremmin.


 Äh. Ei näy oikein tässä kuvassa, mutta siellä liehuu merirosvolippu. Yarrr! Luulisin, että juurikin PSC:n rakennuksessa.
 View to Gunwarf Quays.
 Gosport.




Ihania lamp posteja!

Ps. mun purjehdus kamat haisee aivan järkyttävälle. Ihme, kun kämppikset haven't yet detected the horrible stink.

Pps. musta tais just tulla meijän 5-a-side joukkueen kapteeni... (fudis siis).

1 kommentti:

  1. Olit Victoria Parkis! Rakastuin siihen ekana opiskeluvuonna ja jopa luin kokeisiin siellä, tosi kiva paikka :) Todellakin suosittelen kävelyreittinä!

    VastaaPoista