23.10.2012

Let me check my calender

Heippansrallaa. Täällä alkaa talvi tehdä tuloaan aika urakalla. Lehdet putoilee ja vaihtaa väriä, aamut on kylmiä ja ilma super kostea. Onneks on vielä sellasiakin päiviä, että tarkenee kulkea takki auki ilman pipoa ja lapasia.

Sain tehtyä äitin kanssa diilin, että joululahjaksi mulle kelpaa lentolippu Suomeen ja takas himaan, joten alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tulen kolmeviikkoiselle visiitille lämpöeristettyjen talojen luvattuun maahan. Toivon, että while I'm there siellä on oikeestikin lunta! Ei räntää vaan oikeeta lunta. Ja paljon. Mun mielen Suomeen tulosta sai muuttumaan lähinnä the fact that all my friends are heading home for the holidays, (ja meidän kylppärissä asustaa kummitus!) joten homehtuisin yksin himassa with nothing to do and would most propably freeze my butt off. Plus on ikävä Suomen kavereita. Bileitä onkin siellä luvassa jo ainakin neljät, ja ekat melkein heti ländäämisen jälkeen. Mahtavaa.

Viimeset pari kolme viikkoa on mulla mennyt lähinnä nukkuessa ja yrittäessä opiskella. En oo edes jaksanut käydä juhlimassa... Eilisestä lähtien kuitenkin alkoi vähän tapahtumarikkaampi viikko jos parikin. Eilen tosiaan tuttuun tapaan 5-a-side peli, jonka jälkeen suuntasin Niinan kanssa Porter's:iin muutamille. Olo on tänään sellainen, että eilen oli hauska ilta. Tänään pitäis saada itseä niskasta kiinni ja alkaa kirjottamaan tuota Ocean Acidification essaytä. En edes vielä tiedä miltä kannalta sen kirjoitan (aihealue nimittäin melkoisen laaja) ja due date ois perjantaina. Mä pystyn siihen!

Huomenna eli keskiviikkona ois tiedossa lunch date with Tom (jouduin oikeesti tsekkaamaan kalenterin, että onko mulla aikaa haha) ja illalla Football Initiations eli vähän niin kuin "kastajaiset" football fresherseille. That should be an interesting night and a lot of fun. Mua on vähän koitettu pelotella, että se tulee olemaan jotain aivan kamalaa, mutta hahah still looking forward to it so much.

Torstai onkin sitten taas recovery day ja perjantaina olis tiedossa yhden Heatherin bileet. Heather on Chrisin ja Tomin viime vuoden kämppis. Red headed marine biologist. Haha. Tää on reason miks ne on antanu mun englantilaiseks nimeks Heather. Looking forward to meet her and other new people too.

Ens viikolla sitten olis taas tiedossa Porter'sia ja cocktail night tiistaina Niinan, Tomin ja Tomin kanssa ("Niinan Tom" ja "mun Tom") sekä tapaan taas uuden suomalaisen paikallisen. Katotaan jos saisin itteni raahattua purjehtija bileisiinkin ens viikolla.. Perjantaina on fireworks at Gunwarf ja lauantaina ajattelin mennä tsekkaamaan yhden marketin ("kirppari") Albert Roadilla. Pitäis kanssa vähän varmaan alkaa miettimään jotain joululahjojakin ettei Suomesta tarvii niitä ostella...

Ens kuussa ois sitten reissu Lontooseen näkemään Wilmaa ja Janea! Excited! Ois myös tiedossa yhden bändin keikka Wedgewood Roomsilla. Ostin myös lipun katsomaan Yellowcardia Wedgewoodilla helmikuussa ahh mahtavaa!

Loppuun vielä yritän lisätä vähän kuvia. Saa nähdä onnistuuko puhelimella...
Koitan varmaan myös jossain välissä figure out miten saan linkitettyä mun Instagramin teille ei Instagramissa olijoille, niin näkisitte vähän enemmän myös kuvien muodossa millaista on elämä täällä etelässä.


1 kommentti:

  1. On kyllä ollut täälläkin aikamoiset olot tänään. Piti torstaina mennä tigeriin, mutta nyt tuntuu siltä, ettei pysty. Mäkin olin muuten ajatellut mennä katsomaan noita ilotulituksia ens viikolla, ne oli ainakin viime vuonna ihan sairaan upeet. :) Nähdään siis varmaan sielläkin.

    VastaaPoista