5.10.2012

Hoping for change

Oon puhunut kavereiden kanssa paljon siitä kuinka alunperin hain opiskelemaan meribiologiaa, mutta koulu päätti sysätä mut tonne ympäristömantsalle, ja oon kuullu paljon juttuja tyypeistä, jotka on saanu vaihdettua kurssinsa. Ja kerrottiin myös, että joissain tapauksissa ois vaikka voinu vaihtaa vielä kakkosvuonnakin kurssinsa.

Kaiken tän puheen jälkeen päätin yrittää vaihtoa. Lähetin Tutorille eilen viestiä, kun en häntä nähnyt koululla, kun itse olin siellä. Kerroin kuinka hain meribiologiaan, mutta sain tarjouksen mantsalle. Ja kuinka paljon haluaisin oikeasti opiskella meribiologiaa. Sain vastauksen aika nopeasti ja Tutor lupasi ottaa asiasta selvää ja ottaa yhteyttä minuun jo tämän päivän aikana. Sen lisäksi hän haluaa jutella kanssani maanantaina. Yaiks. Toivotaan nyt parasta. Mutta ei kuitenkaan hopes up too high. Suurin este siirrolle on, jos koulun mielestä Marine Biology unit on jo niin täynnä etten mahdu sinne.

Olin kuitenkin onnekas, kun koulu tarjosi tietämättä kiinnostuksestani paikan kurssilla, joka on selvästi toiseksi mieleisin. Eli turha masistella liikaa, jos ei tämä siirto nyt onnistu, kun tykkään kuitenkin nykyisestä kurssistani, ja mahdollisuuksien seassa on esimerkiksi erikoistuminen Ocean/Coastal Managementiin, Environmental Hazardseihin yms.

Ois jo hauska tietää minne päin maailmaa mun field trip ens vuonna suuntaa. Sen kyllä tiedän jo, että meidän luokka ei ole tulossa Suomeen vaikka meidän unitista sinne yksi field trip suuntaakin. Aka uskoisin, että suunnataan johonkin lämpimään. Ihanaa. Mietittynä siltä pohjalta, että olen tällä kurssilla vielä ens vuonnakin.

In anoter news; tänään oli vähän jäinen aamu ja oon vieläkin ihan unessa. Myöhästyin bussista, bad me I know, joten most propably staying home and trying to do some studying on my own. Tänään on taas sade päivä. Aamut on ihan jäätävän kylmiä ennen kuin aurinko pääsee paistamaan kunnolla. Pitää ottaa lapaset käyttöön soon. Ja jos huomenna sais itsensä raahattua kirjastolle 9:30am niin olisi tiedossa "turistikierros" Portsmouthissa. Sais tietää vähän kaupungin historiasta ja näkis uusia paikkoja/oppis uutta tietoa paikoista. Ja ilmanen lounas!! Ja käsittääkseni kai koko kierros muutenkin ilmainen, joten jes jes! En tykkää pyykätä. Eipä tässä muuta. Ainiin, musta tuntuu, että täällä ei oikeesti edes käy mitään siivoojaa. Ikkunanpesijä vaan sillon tällön. Tosin ei sekään oo vielä käynyt kuin kerran. Hmmph.

 There used to be a door...
 Auringoslasku likaisesta ikkunastani. Where are you window washer,  where are you?
Aamuaurinko takapihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti