1.12.2013

Winchester

Eilen sitten otettiin suunnaksi Winchester ja joulumarkkinat. Olin kuullut kaupungista kaikkea hyvää kavereilta ja olihan se pakko päästä kokemaan. Ja vieläpä, kun oli tarjolla jouluntaikaakin. Pidinkin Winchesteristä paljon. Kaupungissa virtaa pieni, kaunis joki ja arkkitehtuuri on juuri sellaista suloista, hyvin pidettyä englantilaista. Varsinkin High Street oli aivan ihana. Miten esimerkiksi Gregg's:istä voi mitenkään saada hyvän näköisen?! No Winchesterissä se sitä on. Kaikki tutut kauppaketjut, ravintolat ja kahvilat olivat niin hirmu suloisen näkoisiä! Miksei Portsmouth voisi olla samanlainen betoniviidakon sijaan? Ja markkinatkin olivat kyllä ihana nähdä. En kyllä löytänyt mitään ostettavaa, ja väen paljous oli jotakin aivan huikeaa, mutta silti sieltä jäi tosi hyvä fiilis. Oltiin Winchesterissä vain hieman reilu 2 tuntia, mutta siinäkin ajassa kerkesi ihan kivasti tutkia paikkoja. Toki varmasti jäi vielä enemmänkin nähtävää, mutta miksipä ei voisi uudelleen joskus mennä.

Winchester on todella vierailun arvoinen kaupunki!

Joenvartta.
Ärsyttää vähän, kun nappailin nämä jotkut kuvat Tomin kameralla, enkä jaksanut yhtään välittää säädöistä saatika esikatsella kuvia, niin saatte nyt tuijotella näitä puhkipalaneita hirmutuksia.

Sitten näihin iPhone otoksiin.

Ihana High Street.
Näiden kuvien aikaan oli jo aika hämärää, vaikka se ei oikein kuvissa näykkään muuten kuin heilahtumisena.5 kommenttia:

 1. Winchester on ihana paikka! <3
  Itse olen siellä kerran päässyt käymään ja rakastuin niin kovasti, että voisin hyvin kuvitella asuvani siellä joskus. :D
  Harvinaisen kaunis kaupunki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kaikki kaupungit taalla samantapaisia arkkitehtuurilta! :-) Mulle meri on kylla liian kaukana tuolta niin en ehka muuttaisi, mutta haluaisin edes paasta kokemaan Winchesterin kaikki vuoden ajat, varmasti kaikki yhta maagisia!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua hups painoin vahingos jotain vaaraa nappia ja toi kommentti poistui....
   mutta siis joo asun portsmouthissa. on taa sinaansa ihan ookoo paikka, (ja meri on joka suunnassa!) loytyy kaikenlaista kauppaa ja viihdyketta ja kaikki on oikeestaan kavelymatkan paassa. ja lontoo (lentokentat), southampton, isle of wight yms yms on lyhyen matkan paassa, ja hyvat julkiset yhteydet melkein minne vaan. toisaalta taa kaupunki on tammoinen karuhko betoniviidakko ja kuhisee opiskelijoita ja vois sanoa etta taalla ei puolta tuntia voi olla kuulematta poliisin tai ambulanssin pilleja. :-D mutta opiskelijakaupungiksi ainakin ihan mukiin meneva. :-)

   Poista
 3. Joo ei mitään, näitä sattuu ja etenkin Bloggerin kanssa :D
  Meren läheisyys on ihanaa! <3 Mutta kyllä tuo Portsmouth kuulostaa ihan mukavalta paikalta :)

  VastaaPoista