22.12.2013

Joulujuttuja

Tultiin eilen tänne Maidstone:en Tomin siskon luokse. Täällä on kaksi suloista kisumisua myös, ja harmittaa vähän, että en voi oikein paijailla niitä. Yritän nimittäin pitää allergiat niin minimissä kuin vain mahdollista. Suunnitelmien muutosten myötä tosin joulupäivä tulee mitä luultavimmin vietettyä silmät vuotaen ja tuuppien typeriä koiria pois mun näköpiiristäni (sentään kuulema veli tekee ruoat, joten mahdollista ehkä saada jotain muuta kuin perus rasvaupotettua Sunday roastia). Tykkään kyllä koirista yleisesti, mutta Tomin vanhempien koiria suoranaisesti vihaan. Ymmärtäisitte paremmin kuin hyvin, jos joutuisitte samaan tilaan niiden kanssa.

Enikeis. Tänään käytiin mummolassa, jossa oli "perheen joulukokoontuminen". Ihan kamalasti ihmisiä. Oli tällaiselle hiljaiselle suomalaiselle aika vieras ympäristö. Oli se ihan ookoo kuitenkin, mitä nyt kesti aivan liian kauan. Olin valmis lähtemään jo lounaan jälkeen. Oh well.

Koristelin kotona heheh. En ehkä ota noita koko vuotena pois... tai ehkä nuo pallot kuitenkin saa mennä laatikkoon ajallaan...
Skärgårds bröd, ruispalat, piparisuklaa, glögi, vanhat autot, enkelisuklaa ja piparit; mitä sitä muuta jouluksi tarvitsisi!
Pooper-Cooper; Tomin siskon kissa.
Ja Bella.
Tomin isovanhempien talo on niin soma ja kivalla paikalla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti