27.12.2013

Juletid

Ollaan nyt kotiuduttu joulureissulta, Maidstone:n tulvista huolimatta, ja täytyy heti kyllä myöntää, että ei tuo joulu niin kaamea ollut kuin olin kelaillut. Käytiin maanantaina vielä pikaisesti Maidstone:n keskustassa ostamassa viimeiset stocking presents. Keli oli ihan karmaiseva, mutta olin ihan kikseissä, kun löysin Tiger kaupan!! Tiger? Maidstonessa? Voi, kun olisi ollut aikaa mennä käväisemään siellä vielä toistamiseen, kun pahus soikoon en saanutkaa kaikkea hipelemääni joulusukastani, hah. Ehkä ihan hyvä vaan.

Tiistaina olikin sitten jouluaatto. Herättiin vasta aika myöhään ja aamiaisen jälkeen linnoittauduttiin basement:iin katselemaan joululeffoja ja herkuttelemaan jouluisen punaisessa valossa. Katsottiin Joulupukki ja noitarumpu, Lumiukko, Yksin kotona 1 & 2 sekä The Holiday. Herkkuina oli levy piparkakkusuklaata, rasia enkelikonvehteja, piparkakkuja ja tietysti glögiä. Niitä oli niin paljon, että ne korvasivat dinnerinkin tuolt päivältä... Laitettiin vielä leffojen jälkeen Youtubesta takka päälle, ja lepuutettiin suklaamahojamme.

Keskiviikkona sitten oli joulu. Tuo päivä tietenkin alkaa niillä stocking presents:eillä. Todella onnistuneet lahjat tuli niistä. Enhän tietenkään kertonut edellisenä päivänä mitä kaikkea voisi lahjaksi mun sukkaan laittaa.... Sen jälkeen suunnattiin sitten Tomin vanhempien luokse ja availtiin lahjat. Jonkin ajan päästä sitten oli jouluruoan paikka. Veli oli tehnyt aivan järjettömän määrän safkaa, eikä kukaan tainnut ongelmitta jaksaa syodä lautasta tyhjäksi. Itse yritin, mutta luovutin loppu metreillä. Muutamien tuntien päästä onnistui kuitenkin jälkkärin ahtaminen vielä; kukapa jätskille sanoisi ei! Olin muuten hieman yllättynyt, kun vanhempien talosta oli kaikki rojukasat kadonneet ja oli jotenkin niin paljon puhtaamman ja kivemman näköistä. Ja mikä kivointa, olen kehitt'nyt itselleni jonkin sortin immuuniuden Loki-kissaan, enkä pahemmin saa allergiaa hänestä. Jee!

Torstaina Boxing Day:na mentiin sitten toisen siskon luokse Bodiam:iin. Syötiin taas joulusafkaa, ja jätskijälkkäri(!), ja availtiin lisää lahjoja.

Huomenna onkin sitten minun syntymäpäiväni! Mitään kovin erikoista ei tiedossa ole. Varmaan vaan käydään aamulla ostamassa jotain vähän normaalia spessumpaa brekua, ja illalla sitten mennään Gunwarfiin illalliselle.

Laitan varmaan muutaman kuvan joululta erilliseen postaukseen, jos niitä ikinä saan aikaiseksi siirtää koneelle.

PS. masentava lahjatarina: olin tosi hyvä tyttöystävä ja ostin Tomille Xbox lahjakortin. Täällä lahjakortin osto tapahtuu niin, että hyllystä napataan kortti ja kiikutetaan se kassalle. Kassa sitten vaihtaa sen kortin pelkkään kuittiin. Vähän ihmeissäni siinä sitten mietin, että mitä teen, kun ei nyt mitään kuittia voi lahjaksi antaa... Päädyin sitten leikkaamaan kuitista sen lunastus koodin ja askartelemaan lahjakortin. Väritin koodin vielä vaaleanpunaisella tussilla, jotta se olisi kivemman näköinen ja helpommin huomattavissa. Jouluna, kun Tom pakettinsa avasi, oli koodi tipo tiessään. Ja mikä kummallisinta alkuperäisessä kuitissa samaisella tussilla varjatyt kohdat ovat edelleen selkeästi nähtävissä, mitä nyt vaihtaneet väriä. £50 on siis tällä hetkellä kadonnut kuin tuhka tuuleen. Huomenna käydään kysymässä, jos vaikka saataisiin uus koodi, tyhmä epänörtti tyttöystävä kun olin. Mutta ajatushan se tavallaan on tärkeintä, ehh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti