20.11.2013

Voi kylmyyksien kylmyys

Tänne on nyt virallisesti tainnut saapua talvi. Ulkona lämpötila nousee maksimissaan 10 asteeseen, ja sisällä jää sen alapuolelle... Ja kosteus. Sitä täällä sisällä riittää. Jo näköjään niin paljon ettei kosteudenpoistajakaan enään riitä. Tai sitten se on mennyt rikki. Hyvin mahdollista. Ja toisena ongelmana tuossa laitteessa on se, että se puhaltaa kosteuden tilalle jääkylmää ilmaa... Ai että, tuntuu kuin rantalomalla olisi.

Lämmitystä meillä ei tällä hetkellä ole olemassakaan, kiitos edelleen jatkuvan remontin, joka osaltaan vain kylmentää taloa. Ja tänään oli remonttimiehet katkaisseet vedetkin meiltä, ilman minkäälaista ennakkovaroitusta. Alkaa pikku hiljaa oikeesti pänniä tämä never ending remontti...

Onneksi sentään löytyy onesie, villasukkia ja tärkein, kuumavesipullo!

Kovasti kuitenkin toivoisin jouluksi lunta. Aikaa kaukaa haettu toive kylläkin, mutta noh. Tänä vuonna vietän siis jouluni täällä Englannissa. Tupla-joulu. Kunhan nyt edes äiti lähettäisin joulu-selviytymis-pakollisuus-paketin niin kyllä siitä selviää vaikkei lunta saisikaan. Varsinkin, kun on sentään Joulupukki ja Noitarumpu DVD:llä! Taidan pakottaa Tomin katsomaan sen mun kanssa; suomeksi tietenkin. Viime vuonna katsottiin se englanniksi ja se oli niin järkyttävää, että ei enää ikinä!

Ja meninpä tilaamaan myös Brambly Hedge Classic Collection DVD:n, kun löytyi mega halvalla. Se on siis se "Tiheikön väki" hiiri ohjelma, missä ne hiiret asuvat niissä maailman siisteimmissä puukodeissa!

Ja jee, löysin vihdoin aivan ihanan punaisen mekon. Oon sellasta etsinyt jo vuosia. Ja ensi kuussa koitetaan päästä käymään Winchester:in joulumarkkinoilla. Katselemaan vähän uusia paikkoja ja jos sieltä vaikka jotain kivaa löytyisi. Toivottavasti ainakin vähän jouluista tunnelmaa.

Ja tähän loppuun vielä iloinen toteamus siitä, kuinka paljon vihaan kämppiksiä. Ihan oikeesti. Tunkee keittiöön tekemään ruokaa, kun mä olen siellä kokkaamassa, ja sitten kehtaa alkaa räyhäämään, että keittiöön ei saa mennä, kun he nyt kokkaavat vaikka eivät olleet edes aikeissa mennä keittiöön. Ja kuinka helvetin vaikeeta on kusta pöntöön? Näköjään maailman vaikeinta. Ja muutenkin.... Pliis voinko vaan rikastua, edes vähän, että pääsen täältä hell hole:sta pois omaan rauhaani? Joulupukki, heitä vähän ylimääräistä! (Vielä, kun tämän vuoden kamalin tapaus vaihtuu ensi vuonna taas viime vuoden kamaluuteen...).

2 kommenttia:

  1. kuvia uudesta mekosta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee saapuikin jo tanaan! koitan ottaa kuvia kunhan kerkeaa jossain valissa paivanvalon aikaan. :-)

      Poista