11.11.2013

Coursework and sunsets

Meillä on ollut lähiaikoina uuvuttavan pitkiä koulu päiviä, ainakin näin Englannissa opiskelevan näkökulmasta, eli pisimmillään 9-18. Ja vaikka olisi lyhytkin päivä välissä niin ne on sijoitettu kaikkein inhottavimpiin ajankohtiin, kuten 16-18. Ei siinä muuten mitään, mutta, kun täälläkin alkaa olemaan pimeää, niin kovin se vaan tuntuu kamalalle olla koulussa tuohon aikaan.

Jee PADI kortit tuli!
Viime viikolla käytiin pikaisesti moikkaamassa mun enoa ja serkkua, jotka oli täällä lomalla/työmatkalla. Oli oikein mukava nähdä tosi pitkästä aikaa ja vähän puhua suomeakin.

Joissain paikoin on ihan kivojakin värejä. Ei ihan Suomen väriloistoon ylletä täällä kuitenkaan...
Koulutyöt alkaa nyt tässä vaiheessa kovasti puskea päälle, ja juuri tässä ensimmäisen Oceanography raportin (arvosanattoman tosin) raapustin valmiiksi. Olen myös pitkin viikonloppua piirrellyt planktoneita Marine Organisms and Ecosystems raporttia varten. Vielä pitäisi siihen yksi piirros ja lasku tuhertaa. Ja sitten olisi yksi "abstrakti" kirjoitettavana Oceanography:yn ja "leikki" työhakemus tutorialiin. Ja tulossa on vielä vaikka mitä. Lähinnä tieteellisiä raportteja.

Käytiin eilen tsiikailemassa auringonlaskua rannalla.
Sain tänään myös vihdoin lähetettyä hakemukseni erääseen tutkimuskeskukseen, jonne toivoisin pääseväni ensi kesänä vapaaehtoistyöhön työstämään kandiani. Siitä ei nyt vielä ainakaan sen enempää. Mutta peukut pystyyn ja toivotaan parasta. Olisi nimittäin unelmien täyttymys.

Tällä kertaa taivas loisti pastellinsävyissä. Toissa päivänä se hohti kirkkaanpunaisena; harmillisesti olin juuri sillä hetkellä koulussa, joten en saanut sitä ikuistettua.
P.S. Meidän huoneessa valitsee Arktinen sademetsä ilmasto taas vaihteeksi. Onneksi vuokranantajat maksaa sähkölaskua vielä, kun remontti on edelleen käynnissä, niin voin surruuttaa tuota kosteudenpoistajaa huoletta. Se vaan pukkaa puhaltamaan kylmää ilmaa ulos niin tulee vähän vilu. All hail kuumavesipullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti