3.11.2013

Fireworks etc.

Perjantaina oli Gunwarf:issa Bonfire Night ilotulitukset. Tuo ei tosin ole se oikea Bonfire Night päivä, jonka takia oli lähellä ettei jopa missattu tätä, kun luulin niiden olevan 5. päivä. Facebook kuitenkin pelasti tältä tappiolta. Facebook myös kertoi mulle, että ilotulituksia voi myös mennä katsomaan Spinnaker Tower:iin, ja olihan se nyt pakko kokea, kun paikalliselle opiskelijalle muutenkin vain reilu £5 sisäänpääsy. Ja oli se kyllä siisti näky. Kaupunki öiseen aikaan noin muutenkin. Ja säästyttiin vesisateeltakin.
Ja vielä pari kuvaa "suur-myrskyä" edeltävältä päivältä.


Ja vihdoin keksin myös miten kuvat saa isommiksi... Eipä siinäkään kauaa mennyt...

Koulun puolella työn alla on tällä hetkellä yksi ryhmäraportti, yksi laboratorioraportti ja kandityön mahdollisen suorituspaikan etsintää. Muuten aika perus settiä.

Pitäisi pian kyllä käydä varaamassa seuraava sukellus ja ihan just kohta (no vasta joulukuussa) voi jo ostaa junaliput Pariisiin!

Ja ainiin, kannettiin mulle tänne ylös työpöytä tuolta alhaalta, kun ei se ollut kenenkään käytössä, jotta mun selkä ja niska ei vihoittelis niin paljoa kuin mitä, kun jos istuu sängyllä, mutta eipä lopulta apu ollut suuri, kun tämä tuoli on ehkä epäergonomisin ikinä. Melkein voisi sanoa, että huonommaksi meni... Ehkä tähän jotain keksii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti