2.5.2013

Hups ja ups

Viime kertaisen kirjoituksen jälkeen Saukilta saamani läppärin vanhus päätti vaipua eläkkeelle. Tai no lähinnä akkujohto, joka on kuin hengityskone kyseiselle yksilölle. Tämän tapauksen seurauksena tuli eteen uuden koneen metsästys. Muutoin oisin varmaan koittanut sinnitellä ilman konetta vielä vähän aikaa, mutta kun kokeetkin on ihan nurkan takana, ja iPhonelta lukiessa vaan vaivun syvään uneen, oli ihan pakko hommata uusi kone aika piakkoin.

Löydettiin jopa aivan megahyvä yksilö ja vieläpä tosi hyvään hintaan. Toimituskin kesti vain vaivaiset 2 päivää. Nyt istun täällä ilosena silittelemässä mun punaista kaunokaista. Ja lukemassa kokeisiin...

Toinenkin incident tässä tapahtui, kun tänään laitoin safkaa; kelasin, että teenpä bataattisipsejä ja vaikka riisiä. No ensinnäkin en halunnut, että niistä tulee mitään paksuja siivuja, joten päätin tehdä ne kuorimaveitsellä. Sen voin sanoa, että se veitsi otti aika mukavasti tuohon peukalonkynteen enkä suosittele kokeilemaan kyseistä metodia... Lopputulos ruoan suhteen oli kyllä kuitenkin aika mainio; paistettua punasipulia, bataattisiivuja ja linssejä.

Ja hei oon ihan kikseissä, koska täällä alkaa olemaan lehdet aika hyvin puissa jo! Ainakin meidän kadulla. Jännä miten se vaikuttaa kokonaiskuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti