30.5.2013

End of year arsonists

Tänään on ollut kyllä moinen päivä...

Positiivisena seikkana voi pitää sitä, että nyt on kevään osalta kaikki kokeet takana. Hetki aikaa "rentoutua". Vaikka on tämä elämä ollut muutenkin aika rentoa ollut viime aikoina, mutta ei ole pahemmin stressattavaa enää.

Vähän ei niin positiivisia seikkoja taas oli, että koe alkoi kello 9 aamulla kampuksen ulkopuolella, joten jouduin ottamaan 8 bussin keskustaan, ja heräämään 7 paikkeilla. Ei ole mulle luotu aikaiset aamut... Kotiin tultua vedin ainakin kolmen tunnin päikkärit.

Ja sitten päivän jännin tapahtuma: tavallaan vähän niinkun sytytettiin meijän keittiö tuleen ruokaa valmistaessa... Meillä siis on sellainen perus englantilainen kaasu hob, jossa siis on se liesi, grilli ja uuni. Ja se grilli tosiaan syttyi liekehtimään aika hurjasti kanaa grillatessa... No siinä sitten "panikoidessa" ei tullut huomattua sammutuspeitettä seinällä eikä tullut mullakaan mieleen sanoa Tomille, että rasva paloa ei vedellä saa sammuttaa. Vähän se siitä leimahti, mutta kyllä se onneksi silläkin metodilla talttui aika äkkiä. Enpä ole sen jälkeen uskaltanut koko hellaan koskea. Onneksi safka kerkes edes kypsyä, mutta pavut jäi paistamatta höh. Enkä nyt uskalla edes sämpylöitä paistaa. Mutta joo. Näin jälkeen päin vähän naurattaa.

Eipä tässä muuta kai ole tapahtunut. Katsottu Netflixia lähes koko päivä. Voi hurja, kun meidän elämä on jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti