28.4.2013

Jes yms.

Heippati hei! Ollaan oltu tässä jo sen verran onnekkaita, että saatiin yksi +20 asteinen aurinkoinen päivä. Mentiin silloin rannalle löhöilemään ja ottamaan aurinkoa. Täällä ei todellakaan oo mikään itsestään selvyys saada lämpimiä aurinkoisia päiviä, joten pitää ottaa kaikki ilo irti. Ensimmäiset britit olikin jo rannalla bikinit päällä. Muuten tässä nyt on ollut sellaiset seminormaalit kelit.

Lukeminenkin etenee joten kuten, ja ollaan jopa saatu vihdoin tietoon edes yksi koepäivä. Yliopistolla on kyllä täällä vähän typerät nää jotkut toimintatavat. No mutta, keskityn nyt vaan lukemiseen ja ainakin tarpeeks monen kurssin läpäsemiseen...

Kesäkuullekin tullut vähän ohjelmaa. Ollaan nyt ainakin yhtenä päivänä menossa Lontooseen Tomin siskon ja sen poikaystävän kanssa. Varmaan käydään alkupäivästä turisteilemassa museoissa ja nähtävyyksillä, ja illasta sitten mentäisi katsomaan Elissa Franceschi:n EP julkkari keikkaa. Toivottavasti nyt saadaan liput hankittua, koska ois ihan mahtavaa vihdoin päästä näkemään Elissa livenä. Rakastan Elissan ääntä.

Toinen aika huippu juttu varmistui tänään myös; eli sain ens vuodeksi aivan mielettömän halvan vuokran! Tämä siis tarkoittaa sitä, että jäädään tänne nykyiseen taloon Tomin kanssa, mutta asutaan samassa huoneessa, joka tarkottaa, että maksetaan huoneen vuokra puokkiin. Yhteis hinta on ehkä £50 korkeempi kuin mitä nyt maksan, mutta huomattavasti halvempi meille molemmille. Tultiin tähän päätökseen tosi pitkän keskustelun jälkeen, ja kuultuamme, että tosiaan sen lupaillun uuden keittiön lisäksi tulee uusi olohuone ja kylppäri (tai ainakin vessa). Rakennuksen pitäis alkaa meidän tän vuoden soppareiden loputtua, joten itse nyt ainakin kovasti toivon, että siinä parissa kuukaudessa se oikeasti on sitten valmiskin.

Nyt vaan pitää keksiä säilytys ratkasut ja huonejärjestys. Vaatesäilytys on tällä hetkellä kyllä kaikista suurin ongelma, kun vaatekaapissa ei tosiaan voi vaatteita pitää, kun se kerää kaiken kosteuden, joten se on luultavasti vain likapyykin piilotusta varten. Toinen ongelma on, että mun rekki meinaa jo nyt painua kasaan, kun siinä on vain about puolet mun vaatteista. Eipä sinäänsä ihme, kun ostin vaan halvimman mitä Amazonista löytyi. Lipastokin on jo iha täynnä sukkia ynnä muuta. Oon nyt lähinnä kelaillut jotain Ikeasta saatavaa "kangashyllykköä" tai sitten jotain kivoja säilytys bokseja. Men det har jag ju tid.

Mitäpä tässä nyt muuta tällä kertaa. Englanti kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti