27.3.2013

Shivers

Tää päivä on mennyt kipeenä sängyssä kuumavesipulloa halaillen. Mutta eilinen onkin tämän postauksen aihe. Eli siis osa 1: field trip New Forest:iin, ja osa 2: Biffy Clyron keikka Bournemouth:issa.

Päivä lähti siis käyntiin heräämällä ihan liian aikasin ja suuntaamalla koululle, josta sitten lähdettiin bussi kyydillä kohti New Forest:in kansallispuistoa. Se bussi oli aivan karsea. Vanha ja kylmä, ja keikku ihan sikkenä. Samanlaisella ois taas huomenna mentävä.

Se päivä oli muutenkin ihan karmasevan kylmä. Lätäköt oli paikoittain jäässä ja hyytävä viima puhalsi. En muista koska olisin oikeesti ollut noin kylmissäni ikinä missään! Muutenkin ne maisemat paikoin muistutti vähän liikaa Suomea.

Päästiinkin sieltä jo kotiin kolmelta viiden sijaan. Hyvä niin, sillä kuuma sulattelu suihku oli kyllä niin tarpeessa.
 Siis kattokaa nyt! Ihan Suomi!

 New Forest:in vapaana eläviä heppoja.
 Meidän kauhu kärry.

Kun kamat oli taas pakattu ja asteen verran kerennyt sulaa olikin jo aika suunnata toiseen kohteeseen eli Bournemouthiin katsastamaan Biffy Clyro areenalla. Oltiin onnekkaita, kun huomattiin ajoissa, että vaihtojunasta vaan 5 ekaa vaunua lähtee kohti Bournemouth:ia. Kaikki ei ihan yhtä onnekkaita olleet. Oli heistä kuitenkin ainakin osa selvinnyt ihan konserttiin asti.

Otettin asemalta taksi keikkapaikalle ja härregud rakastuin siihen kaupunkiin! Niin nätti! Pakko joskus mennä ihan ajan kanssa kiertelemään.

Konserttikin oli aivan upea! Mitäpä sitä muutakaan voi Biffy Clyro:lta odottaa. Paras joululahja aikoihin! Lämppärinä tällä kertaa olivat City & Color niminen bändi. Olin sen verran uupunut siinä vaiheessa eten pahemmin jaksanut keskittyä kyseiseen esitykseen, mutta olivat silti hyviä.

Kotiin päästiin vasta joskus yhden jälkeen ja kyllä uni maittoi, ja kuumavesipullo oli parasta maailmassa.

 City & Color
 Biffy Clyro
Bournemouth train station

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti