2.12.2012

Viikko ja kaks

Enää viikko, että saan taas ihanaisia vierailijoita Suomesta! Sonja ja Siru, kun tulevat tänne muutamaksi päivää. Jeeee! Ja kaks viikkoa, että oon Suomessa! Ja tällä hetkellä lumi tilannekin näyttää kovin lupaavalta.

En muista teinkö tällä viikolla muuta kuin kävin keilaamassa Tomin kanssa keskiviikkona ja Itsenäisyyspäivän illallisella perjantaina. Leffoja on kyllä tullu katottua muutaman. Täällä, kun mennään keilaamaan ei osteta tunteja vaan pelejä, joka on paljon järkevämpää. Otettiin kolme peliä, ja paras kolmesta voittaa. Voitin ekan, mutta sitten lähti alamäki ja Tom vei potin, kun se oppi pelaamaan.... Next time he's going down!

Illallinen oli sitten perjantaina. Mentiin ensin Porter'siin venailemaan ja siitä sitten kohti Waterlooville:ä, joka on suunnilleen puolen tunnin, tai vähän reilun, ajomatkan päässä täältä pohjoseen. Illallinen oli The Bird in Hand nimisessä pubissa. Siellä oli paljon aika monta suomalaista, ja heidän puolisoja. Mun menu koostui alkuruoasta, pääruoasta ja jälkkäristä. Alkuruoaksi oli vuohenjuusto brouchettaa; se juusto oli jotain taivaallista! Pääruoaksi sitten kasviscurrya; joka sekin oli tosi hyvää. Ja jälkkärinä mansikka-, vanilja- ja suklaajätskiä; nami nam nam! Vaikka olin kyllä niin kade siitä Niinan chocolate browniesta..... Oltiin muuten Niinan kanssa puolivahingossa pukeuduttu tosi värikoordinoidusti, sillä mulla oli päällä valkoinen mekko ja Niinalla sininen.

Jotenkin tuntuu siltä kuin ois jotain muutakin ihmeellistä tapahtunut tällä viikolla, mutta ei vaan tuu mieleen... Kalenterinkin tarkistin eikä sielläkään ollut mitään merkintöjä hmmm...

Tänään, tai siis lauantaina, tehtiin taas jellyä. Tällä kertaa koordinoitiin ne värit niin ettei sekotettu kaikkea sekasin vaan se on niinkun 3 layered, ja jokasessa värissä on käytetty tietyn värisiä karkkeja ja mehua. Kohta se on jo hyytynyt niin päästään yö herkuttelemaan jelly and ice cream ja katsomaan leffaa.

Maanantaina ollaan luultavasti menossa käymään Southamptonissa. Siistii. Torstaina on Itsenäisyyspäivän vastaanotto pirskeet Niinan houstauksella Conroy:den luona. Perjantaina ollaan menossa housematesien kanssa PlayZone:en! Se on sellanen niinku joku HopLop tyyliin, mutta perjantaisin siellä on adult night ja siellä saa juoda alkoholia hahah. Siitä saattaa tulla jotain hyvin kreisiä, varsinkin, kun Chris ja Tom pääsee valloilleen. Lauantaina sitten Sonja ja Siru saapuvat Englantiin!! Ollaan koko se päivä Lontoossa, kun mennään katsomaan You Me At Six:iä Wembley:lle. Sen jälkeen sitten suunnitteilla juhlimista Lontoon yössä, johon mukaan saadaan myös Essi! Toivotaan, että joku juhlimis mesta löytyy edes, ja että ei kauheen aikasin mene kiinni, niinkuin tosi monet paikat täällä menee viimestään 2 aikaan, koska meijän bussi kotiin lähtee vasta 8:30 seuraavana aamuna. No mutta sitten tullaan tänne Pompey:n ja painutaan hetkeks pehkuihin, ja jos vaan millään jaksaa niin tour around Portsmouth jne. Tytskät onkin sitten Enkuissa keskiviikkoon asti. Meillä taitaa myös olla house Christmas tuolloin keskiviikkona. Saapi nähdä. Ainiin ja sinä maanantaina menen Football Christmas dinnerille. Ja sitten lauantaina aikanen herätys ja Gatwickiä kohti. Tulee olemaan niin hassua olla täältä vekka kolme viikkoa. Mut ahh, eristykset ja kunnon lämmitys!

1 kommentti:

  1. Minne päin southamptoniin oot menossa ja mihin aikoihin ? Oon kanssa ite menossa, saatetaan törmäillä ! :-)

    VastaaPoista