12.12.2012

Time goes by

Aika on vierähtäny ohi ihan hurjaa vauhtia. Ei päästykään aikataulu ongelmien takia käymään Southamptonissa vielä, mutta varmaan sitten keväällä. Käytiin sen sijaan tiistaina syömässä Frankie & Benny's:sä. Ruoka oli maittavaa ja otettiin vielä jälkkäriks sellanen iso sundae annos, jossa oli brownies ja ice cream ja kermavaahtoo ja suklaata; taivaallista! Torstaina mentiin sitten viettämään itsenäisyyspäivää Niinan, Annin ja Adamin kanssa. Oltiin hippasen myöhässä, joten missattiin kättelyt höh. Mutta oli tosi mukava ilta.

Lauantaina sitten oli vuorossa kauan odotettu You Me At Six:in keikka Lontoon Wembley Arenalla Sirun ja Sonjan kanssa. Oli aivan mahtavaa. Sen jälkeen meidän seuraan liittyi Essi ja lähettiin seikkailemaan Lontoon yöhön yrittäen löytää tietä Essin hotellille ja Victoria coach stationille. Oltiin ihan poikki kaiken tän jälkeen, joten päädyttiin vaan nukkumaan sinne stationille ennen kuin sitten käytiin hakemassa Sonjan ja Sirun matkalaukku train stationilta ja bussi vihdoin lähti kohti Portsmouthia. Nukuttiin sitten jonkin aikaa bussissa ja tarkotu oli viettää päivä kaupunkia kiertäen, mutta mä nukahdin ja siinä se päivä sitten menikin.

Maanantaina meillä oli tosi siisti practical, jossa me piirrettiin eri eläinten kalloja ja luurankoja. Tai no oikeesti piti kirjottaa noteseja niistä, mutta kun mä en oikeen vielä oo perillä kaikista termeistä niin piirsin vaan kaiken. Illalla sitten menin Football Christmas Dinnerille. Ruoka oli kyllä vähän pettymys. Jälkkäri oli ihan fine, mutta ei sekään ollu mitään huikeeta.

Tiistaina sitten oli Portsmouth shopping day ja Siru ja Sonja pääsi valloilleen. Siru löysi mulle Transformers paidan kui siistii! Sitten käytiin syömässä Nando'sissa ja illalla mentiin juhlimaan Pure:en. Se oli hieno ilta se. En tiedä miks, mutta mut heitettiin ulos ennen puoltayötä.... Toisaalta ihan fine kyllä haha. Chris ja Tom parat joutu huolehtimaan meistä hahha.

Tänään Siru ja Sonja lähti takaisin kohti Suomea. Oltiin Tomin kanssa suunniteltu, että meillä olis seikkailu päivä ja käytäi luistelee ja keilaa ja ehkä laser quest:issä, mutta olo on moinen, joten another time then. Huomenna kuitenkin kattomaan The Hobbit ja tehdään Christmas Dinner ja perjantaina vihdoin PlayZone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti