15.12.2012

Vi ses

Lentokoneesta päivää! Sain kaikki laukut läpi. Vaikka ruumalaukku olikin 20,1kg ja matkustamoon sain hilattua peräti kolme laukkua ehheh... Alotan ehkä kertomalla kuitenkin ihan järjestyksessä torstaista lähtien, että what's been going on.

Torstaina käytiin kattomassa Hobitti. Oli ihan jees vaikka ite diggaan enempi Taru Sormusten Herrasta. Syötiin ittemme ihan ähky täyteen karkkia ja päädyttiin vielä tekemään joulu illallinen puolilta öin huh.

Perjantaina käytiin vikan päivän kunniaks Shakeawayssä ostamassa isot pirtelöt ja sitten kotona availtiin joululahjoja ja sodittiin Nerf Gun:eilla. Myöhemmin sitten mentiin Playzone:en. Oli ihan mielettömän siisti! Sen jälkeen olikin sitten enää se about 6 tuntia junan lähtöön ja pakkaus oli vielä edessä. No sain sen sitten tehtyä ja menin nokosille ennen kuin piti lähteä. No laitoin herättksen 5:35, että laittaa vaan vaatteet päälle ja soittaa taksin. No heräainkö? No joo. Kello 6:05. Ja juna kello 6:20.... Tuli ihan järkky paniikki, mutta kerkesin jollain ihmeen kaupalla junaan viimesellä sekunnilla. Jouduin tosin ostamaan uuden lipun, mutta parempi se kuin taksi Portsmouthista Gatwickille. Lento oli sitten myös onneks 20 minuuttia myöhässä niin ehdittiin hienosti. Mut vielä pysäytettiin turvatarkastuksessakin, kun unohdin, että mulla oli käsirasva yhdessä laukussa....

Nyt väsyttää ihan sikkenä. Mut alkaa olla jo sen pisteen yli, että ei saa unta vaikka kuin yrittäis. Pitäis vielä selviytyä Miran synttäreillekin käväsemään. Huh. Ens yönä uni maittaa. Sitten taas laserpyssyillä tai millä lie riehumaan.

Nyt jo tosi hassu fiilis tulla Suomeen, eikä olla vielä edes Suomen ilmatilassa. Jotenki tosi outoa olla pois Englannista kolme viikkoa. Mulla ei oo edes talvikenkiä ja oon ihan jäissä jo tuolla etelässä. Kui mä muka pärjään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti