9.3.2014

Kukkia ja kettuja ja kaikkea

Nyt taitaa jo uskaltaa sanoa, että kevät on oikeasti saapunut tänne meille! Joku viikko sitten vielä satoi rakeita lähes joka päivä, mutta nyt on ollut jo niin lämmintä välillä, että ilman takkiakin pärjää. Kevät on kyllä ihanaa aikaa! Ketutkin ovat palanneet huutelemaan öisin. Yksi yö tuossa toisella puolella katui rääkyi kolme isoa kettua. Siistiä. Ja linnutkin laulaa päivät, yöt!

Polvi muuten oli jo parempaan päin, mutta pretty much saman tien, kun päätin, että viikonloppuna kyselen milloin mahtuisin suorittamaan sukellukset loppuun tuli kipu takaisin... Vielä pari viikkoa pitää fysiota odotella. Mutta eiköhän se tästä.

Kukkia, kukkia, kukkia!

Maisemaa matkalta IMS:lle.
Laskuveden aikaan meren tuoksu vahvistuu, vaikka täällä se on muutenkin melko vahva. Rakastan meren tuoksua!
Pari kuvaa sukellukselta.
Olen tuo punainen.
Rakeita taivaan täydeltä.
Queen Alexandra Hospital:ilta on aika upeat maisemat merelle. Kävin tuolla siis röntgenissä.
Pizzaa, nam!
Ja Pancake Day:nä tietenkin pancakesejä! Pancake Day on aina samana päivänä kuin Suomessa Laskiaistiistai.Kävin perjantaina kävelemässä rannalla. Tällä kertaa kävelin itään päin, ja saaliiksi tuli muutakin kuin ainaisia (ja vähän tylsiä) oyster-simpukoita.

Löytyi esimerkiksi aika paljon isoja ravunkuoren paloja! Tässä on silmäkin nähtävissä. Löysin myös yhden eri lajia olevan. Se oli kyllä tavallaan vähän ällön näköinen, kun se oli vähän kuplikas. Mutta hei siistiä!Tässä vielä koko matkaan lähtenyt saalis. Tuo iso valkoinen simpukka oli kanssa aika positiivinen löytö! En ole moista ennen nähnytkään.
Piti myös dokumentoida kevään eka voikukka. So Finnish of me.
Ja oi että ihanaa! Magnoliat alkavat puhjeta kukkaan!
Oli kyllä vähän pahaa suklaata, mutta hauska paperi.
Tänään kävin Asdassa aikeissa ostaa keväisen värisiä tulppaneja, mutta eihän siellä niitä sitten enää ollutkaan. Päädyin sitten ostamaan neilikoita, ruusuja ja harsokukkia. Kyllä nekin kovin kivoja on!
Oli pakko myös saada "rikkaiden ihmisten mansikoita" (koska ne on niin suuria ja Gossip Girl:issä on niitä kaikilla aamiaisilla ja brunsseilla), vaikka kyllä ne vähän hintavia olikin. Mutta oi että oli kyllä makoisia!
Kumpa meidän kadun puut jo heräilisivät kevääseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti