22.2.2014

Happy things

Lämpimät säät on hellineet meitä jo varmaan viikon! Ikkunatkin tarkenee olla auki vähän väliä.

Catshark ja bream perjantaiselta dissektiolabralta. En voinut yhtaan katsoa tuota hai parkaa silmiin vaikka se kuollut olikin jo, mutta kun tuntui niin pahalta. On se niin söpö! Muistiinpanovälineet ja labratakki onkin nyt hieman haiveriset ja kalalemuiset... Oli silti tavallaan ihan kiinnostavaa.

Tässä on selkärangan pala yhdestä valaan (supposedly fin whale) ruhosta, joka oli ajautunut tänne rannalle myrskyissä. Ei siis muusta kuin luista oikeastaan tunnistettavana valaaksi. Oli nimittäin vain aika epämääräinen valkoinen kasa. Mutta oli aika mielettömän iso tuo luu! Parissa luussa oli vielä jotain rasvakudosta tms. kiinni niin voin sanoa, että hyi; haisi ihan mielettömän pahalle!

Labrasta lähtiessä Hayling Islandin yllä oli sateenkaari.

Ja kotimatkan varrelle oli ilmestynyt lisää kevätkukkia.

Tänään kauniin sään kunniaksi päätin lähteä pienelle kävelylle lempparipaikkoihini. Ensin menin bussilla keskustaan ja suuntasin Victoria Parkiin. Siellä oli ihan liikaa lapsia, joten kuljin vain aika pikaisesti läpi.

Siitä suuntasin HMS Warrioria ja Gunwharfia kohti.

Ja Old Portsmouthiin. Siellä on kaikki kivoimmat talot koko Portsmouthissa! En pistäisi pahaksi asua tuossa persikanvärisessä esimerkiksi.

Old Portsmouthista jatkoin muuria pitkin kohti Southsea Commonia.

Ja kävelin rantaa pitkin takaisin kotiin.

Eväät jäi syömättä kävelyllä, kun ei ollutkaan tarpeeksi lämmin enää loppu matkasta jäädä lukemaan Muumipapan urotöitä rannalle. Loppuen lopuksi tuli käveltyä 5 mailia, tai kilometreihin käännettynä 8 kilometriä. Oli kyllä todella hyvä, että päätin lähteä vähän ulkoilemaan, jäi tosi hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti