5.10.2013

I'm bringing scuba back, yeah.

Koulu on lähtenyt käyntiin ihan hyvin. Yllätyksellisesti tällä hetkellä ehkä Plant Science on kaikkein kiinnostavin unit. Etukäteen kauhistelin kyseisen unitin luennoitsijaa, joka sattuu olemaan hyvin vanhanaikainen ja aika tiukka, mutta oikeasti hän on erittäin hyvä luennoitsija. Hän kutakuinkin aina printtaa luennot oppilaille, ja on oikeasti kiinnostunut/passionate siitä mitä opettaa ja opettaa sen vieläpä hyvin. Eka Plant Science luento oli viime tiistaina, ja se oli tuona päivänä ainoa luento, jolla ei tarvinnut taistella jatkuvasti, että silmät pysyisivät auki. Eivät muutkaan luennot vielä ole mitään kamalia olleet, mutta ehkä astetta tylsempiä.

Viikon päästä alkaa minulla Scientifical and Technical Diving Techniques A unit. Nyt ensi viikonlopun, sitä seuraavan tiistain sekä seuraavan viikonlopun käyn PADI Open Water sekä Drysuit sukelluskurssit. Sain kasan kirjasia ja DVDn, kun kävin viikko sitten kursseille ilmoittautumassa. Ne pitäisi käydä läpi ennen ensi launtaita. Onnekseni tuo sukelluspaikka on myös vain 10 minuutin kävely matkan päässä tästä meiltä eikä missään monen kilometrin päässä, ei siis ole niin kamalaa lähteä aamuvarhain sukellustunneille. (Keväällä sitten on tuon tieteellisen ja teknisen sukelluksen vuoro).

Ensimmäinen viikonloppu siis vierähtää opetusluokassa ja altaassa oppien kaikenmaailman perus asiat. Tiistai iltana sitten samalla kaavalla kuivapuvun kanssa. Ja toisena viikonloppuna tehdään sitten reissu johonkin sukellusjärvelle, jossa sitten suoritetaan muutamat sukellukset. Tuota järveä mä ehkä spännaan eniten. Ties mitä siellä ui vastaan, hyi. Mutta yleisesti oon kyllä tosi innoissani koko kurssista!

Ja siis apua omg: mä menen katsomaan huhtikuussa Justin Timberlake:a Lontooseen!! Monen vuoden odotus vihdoin päättyy! Kävi kyllä niiden lippujen kanssa vähän huono tsäkä tosin, liian hidas kun olin, ja sain liput yläkatsomosta. Katsomosta, johon on varoitukset "ei suositella korkeanpaikankammosta kärsiville". Jee, terveisin, Essi, jota huimaa jo tuolilla seistessä.... Mutaa Justin Timberlake!!

Toinen huono puoli tässä on, että joudutaan siirtämään Sonjan kanssa meidän Pariisin matkan päiviä. Ja kolmas, että ne liput olikin aivan megalomaanisen kalliita (kaksi lippua lahes £200...), joten nyt ei ole varaa ostaa lippuja näkemään samoihin aikoihin Lontoossa esiintyvien lempibändini Fall Out Boy:n tai lempinaisartistini Ellie Goulding:in keikoille. No kyllä ne pääsee vielä näkemään muulloinkin. Ja huomattavasti pienemmällä budjetilla. Mutta Justin Timberlake!!!

Tiistaina onkin kauan odotettu Kids In Glass Houses:in keikka täällä Portsmuothissa. Olispa jo tiistai! Sitä ennen kuitenkin pitää ainakin tehdä yksi koti tehtävä maanantaille, ja varmaan vähän perehtyä noihin sukellusjuttuihin.

Ainiin. Meidän pyykkiteline romahti. Edes teippaukset ei auta. Ihan niinkuin me oltaisi tarvittu yhtään enempää asioita pidentämään "pakko-ostos"-listaa... Ja kun ollaan vielä niin huonoja laittamaan mihinkään tuollaiseen rahaa, kun ehkä kuitenkin tää ja tää toinen juttu on akuutimpi. No ehkei ookkaan. Mut hei entä tää? No ei kyllä sekään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti