22.8.2013

Yksin

Tom lähti viideksi päiväksi isänsä ja siskonsa miehen kanssa Belgiaan F1 Grand Prix:iin, siskon miehen synttäreiden johdosta. Eipä Tom autoista välitä, mutta joutuipa matkaan kuitenkin.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että olen täällä Tomin vanhempien luona yksin 5 päivää... Taino on äiti ja veli myös kotosalla, mutta töissä suurimmaksi osaksi, ja minä, ujouden huippu, olen vain lukittautunut tänne huoneeseen välillä käyden toki alhaalla, kun ruokaa kaipaan.

On kyllä aika mega jänskää sinäänsä... Jotenkin huomaa heti miten yksinäinen on, kun ei olekaan ketään kelle voi vaan puhua. Puhua ihan mitä vain. No oon kyllä jo pikkuhiljaa alkanut puhua itselleni... Ja muutenkin. Mietin, että kyllä aika menee nopeaan, kun katselen O.C.:tä ja mussutan popcornia, mutta aika äkkiä siihenkin kyllästyin. Päikkäritkin tuli vedettyä.

Eipä 5 päivää nyt oikeasti ole mitenkään paljoa, mutta siltä se kuitenkin tuntuu, joululoma kun on oikeastaan ollut ainoa milloin ei olla nähty toisiamme joka päivä. Joten tuntuu vähän hassulle. Ja tosiaan yksinäiselle. Varsinkin täällä maalla. Kun ei ole edes avainta taloon...

Mutta enää 4 päivää O.C.-maratonia jäljellä. Jos se loppuu kesken hyppää Late Lammas kehiin. Jotain muutakin kyllä pitäisi varmaan kehitellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti