3.5.2014

Devon

Palasin eilen kotiin kouluretkeltä eteläisestä Devonista. Etukäteen en ollut kovin innoissani, mutta kyllä se viikko kuitenkin osoittautui ihan meneväksi. Ja voi mitä kaikkea näinkään!

Thurlestone Beach ensimmäiseltä päivältä.
Rock pool.

En nyt yhtään muista nimeä tälle yksilölle hmm.. 
Mun löytämä meritähti! Se oli niin siisti! Luulin, että se olisi sellainen pehmeä löllö, mutta tämä yksilö ainakin oli aika kova kuorinen.
Mun Essi-värisimmät kumpparit ever. Olen jopa tosi positiivisesti yllättynyt miten hyvin nämä Primarkin kumpparit on kestäneet.

Nämä kuvat onkin sitten seuraavalta päivältä Prawlesta.


Spider crab.
Ja tosi paljon merivuokkoja! Ne tuntuu sellaiselle hassulle hyytelölle.


Slapton Leyn leirikeskusta hieman. Tuossa rakennuksessa me yövyimme siis.
Ja tällainen maisema avautui meidän huoneen ikkunasta.
Kolmantena päivänä käytiin ryömimässä mudassa Avon joen estuaryssa (en osaa tuota nyt Suomentaa hmm..).
Ja jatkettiin matkaa Bigbury:yn, missä tuo Avon joki laskee mereen.
Tänne kyllä haluaisin mennä ihan omalla ajalla uudelleen. Aivan upeat maisemat.
Kyllä on lampailla hyvät oltavat.

Seuraavana päivänä palattiin taas Thurlestone:en työstämään ryhmäprojektia. Meidän ryhmän projekti oli Seine Netting. Näitä Mermaid's Purse:ja tarttui verkkoon pari kappaletta. Ne ovat siis Shark's Egg Case.
Viimeisenä kenttäpäivänä suunnattiin reissun ehdottomasti kauneimpaan paikkaan; Salcombe:en. En pistäisi pahaksi asua tuolla jossain niistä monesta merinäköalallisista taloista mitä siellä oli. Aivan kuin paratiisi!
Dragonette taisi olla tämä kaveri.
Etenkin tuo valkoinen talo tuolla! Minulle se, kiitos!

Täällä siis jatkettiin meidän projektia, ja yhteen verkolliseen saatiin napattua jopa yli 1000 sand eel:iä. Siinä oli hieman laskemista...
Mutta nyt kotona taas!

Nyt onkin sitten ties mitä selvittelyä, kun olin tyhmyrinä mennyt varaamaan lennot heinäkuulle kesäkuun sijaan ja pitäisi ne saada vaihdettua, ja hankittua muutama pikku juttu tuota reissua varten ja niin tietty koe rupeama alkaa ensi viikolla. Pankkikin oli möhlinyt, typerät ääliöt.

Mutta nyt, kun tuo lähtö onkin jo kesäkuussa, ja Tom lähtee myös reissuun viikko ennen minua, niin on piakkoin luvassa reissu Isle of Wightille viettämään "laatuaikaa", kun ei sitten nähdäkään toisiamme hetkeen. Katsotaan nyt koska on kiva sää ja aikaa, ja pitäisi varmaan miettiä, että onko kohteena taas Ryde vai jatketaanko matkaa hieman eteenpäin.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin sattumalta blogi-surffailun tuloksena sun blogin ja jäinki sitte lukemaan :p aivan ihania nää kuvat!! Ja vaikuttaa kyl supersiistiltä toi meribilsa mitä opiskelet ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava etta tykkaat! :-) pitaisikin tassa jossain vaiheessa vahan paivitella heh.. :-D
   Ja meribilsa on ihan parasta!

   Poista