7.2.2013

Light 'em up, I'm on fire

Mun adapteri tosiaan paloi ja suli tässä jokunen aika sitten, ja tällä puhelimella tän blogin päivitys on vähän rasittavaa, joten tekstiä tulee nyt hieman normaalia harvemmin taas kunnes saan uuden adapterin käsiini.

Huomenna päättyy mun ja Tomin herkkulakko! Sen kunniaks käydään ostamassa Krispy Kreme:sejä ja katotaan leffoja. (Ja tiistaina Tomin synttärit/pancake day, joten ei ainakaan kevyesti ala tää lakoton elämä...). Ja Fall Out Boy:n Lontoon minikeikan liput tulee myyntiin. Toivon niin kovasti, että saan liput käsiini!

Fudis alkoi taas pari viikkoa sitten. Ja mitähän... Siivottiin Tomin huone. Kelatkaa; tän minihuoneen siivoomiseen kulu ainakin 4 tuntia. No mutta nyt on siisti. Seuraava urakka onkin sitten mun huone... Alotin sitä jo hieman tänään, mutta juu...

Niin ja koko kesäksi kun en pääsekään Suomeen tällä kertaa, mutta tänään tuli sellainen pakko päästä ees hetkeksi fiilis, niin kelaillaan nyt Tomin kanssa josko sitä lentäisi elokuussa Suomeen viikoksi tai pariksi, kun vielä tällä hetkellä liputkin on ihan ookoo hintasia. Mutta se on vielä kuitenki hieman auki. Katsotaan, katsotaan. Ois kyllä siistii.

Haluaisin jo kevään tänne! Vaikka ei täällä pahemmin enää niin kylmä ole, mutta kaipaan aurinkoa! Ja kauhee hinku päästä käymään Isle of Wight:illa.

Enikeis, adjö ja kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti